Жана Бергендорф пак влезе в крими хрониката – катастрофира

жана1Както предполагаха свидетели на лудешкото й каране,  Жана Бергендорф катастрофира.

Месец след ареста й заради бой, скандали и наркотици, певицата се блъснала  в друга кола  в малките часове във вторник, а това станало в Лозенец.

Случката станала  в центъра на курорта час след полунощ.  Жана карала лудо  своя „Мини Купър“ из селцето и на няколко  сантиметра от пешеходна пътека в центъра до площада се ударила в сиво БМВ.

В БМВ-то  имало две момчета, които само с уплаха. Жана излетяла от колата си  и започнала да лудо да крещи , да псува и да заплашва  момчетата.  „Що не гледате къде карате бе, малоумни идиоти!“ и други заплахи се носели под прозорците на заспалите туристи. В случая е тя  била виновна, защото завила наляво, без  да се огледа дали се движат, или има паркирани коли на главната улица.

Тя нямаше  предимство, караше доста бързо за населено място и влезе в  завоя с висока скорост. В това време през пешеходната пътека бяха тръгнали да пресичат група младежи. Добре, че не се случи най-лошото, казаха очевидци.

След като се накрещяла, бойната Жана дала на момчетата 50 лева и визитката на застрахователя си, като казала, че няма смисъл да викат КАТ, а застрахователите щели да платят щетите.

Момчетата били толкова шашнати от развилнялата се певица, че безмълвно се съгласили.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *