Шокиращо разкритие! Бомбата в самолета А321 е била под една от седалките

самолет катастрофаЕксперти, които са направили анализ на останките на руския пътнически самолет А321, смятат, че адската бомба, която взриви и свали лайнера, е била поставена в пътническия салон и е стояла опакована под една от седалките.

Намерен е от корпуса с необичайна пробойна –  краищата й са били насочени навън. Смята се, че по този начин се е разхерметизирал самолетът и взривът  е дошъл отвътре. Според Андрей Литвинов, който е  командир Airbus A320 взривът е бил или в пътническия салон буквално в краката на хората, или в пък поставен в багажното отделение“.

В  багажното  бомбата е можела да бъде вкарана, като предварително е поставена в  багажа на някой от пасажерите. Но тази версия има слабо място, защото килограм тротил не може да разпадне изведнъж целия самолет и да откъсне опашката му, а вече е сигурно, че бомбата е тежала един килограм.

Специалист по взривовете от КГБ мисли, че  взривното устройство е било сложено под седалка на мястото до прозореца на самолета. Това е доста вероятно, тъй като в част от телата на пътниците са намерени  частици от взривното вещество.

Бомбата е била с часовников механизъм и този, който я е сложил, е знаел, че самолетът ще излети по разписание и е изчислил къде ще се взриви, твърдят експертите. Подозренията падат върху хората, които за последно са влизали в самолета, подготвяйки го за полет. А това са службата за почистване и службата за кетъринг.
https://youtu.be/_H88ZNA2Ah4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *