Слави Трифонов пусна обидна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди! (С ВИДЕО)

Песен, публикувана от Слави Трифонов, която възпява говорителката на кабинета „Петков“ Лена Бориславова, е на път да се превърне в тотален хит в социалните мрежи. Само 30 часа след като бе публикувана, песента е гледана над 1 млн. пъти.

В нея Бориславова е наричана  „уморена кака Лена, гладна хиена“. Изсипани са и куп други обиди. Видеоклипът пък е съпътстван от кадри, проследяващи политическия живот на кабинета „Петков“.

„Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за „Капитан Андреево“ и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно“, написа Слави Трифонов към публикацията си с клипа във Facebook.

Песента бе качена вчера. От „Продължаваме промяната се заканиха да съдят шоумена и колегите му. Сценаристите на Слави Трифонов обаче твърдят, че текста на песента е народно творчество и са го открили в интернет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Истината не може да се осъди, дори да ти звучи обидна. Слави не е джентълмен и това му действие показва злоба, защото ПП го изместиха от небосклона, когато той си мислеше, че вече е изгрял. В играта политика, „пас“ е най-слабият ход, а Трифонов го обяви, когато всички карти бяха в него. За „песента“ най-вероятно се е подготвил и даже търси провокация за съд, но и Бориславова няма полезен ход. „Га лопкаше кебапето, не викаше нимой…“

  2. Браво на Слави! Това е най-малкото, което заслужава метресата, чиято 5-цифрена месечна заплата плащахме всички ние. И да го осъди, ще остане в историята като „Лена Парапета“

  3. Каквато и да е, е жена. И аз я наредих, но неговата простащина минава границите.
    За 1 млн. гледания нямам думи. Валя Балканска години наред ги събира, ама това е опростачването, 1 млн. въртят гюбеци.
    Мила моя майнольо…

    • Ако позволиш , бих ти опонирал. Дори жена, това мустакато нещо нито е Райна княгиня, нито е Жана Дарк, а чисто и просто национален предател. Към подобна тиня трябва да се подхожда с въженце и бесило, а не с възпяване в песни.
      Очевидно е че съм балкански простак, но ми е трудно да прощавам на тинята, която избива народа ми и затрива Родината ми.
      Сорри!

      • Не оправдавам предателството й, просто правя разлика между подигравки с личността и осъждане на поведението й. Вероятно си го заслужава- само дето наистина се получава “присмял се хърбел на щърбел”.

      • Именно де, ако съществуваше българска държава или поне български народ, тази пачавра щеше да е на бесилото и нямаше кой да и се подиграва, особено неин колега по бесило.

  4. КИРО И ЛЕНА ПРОСТО КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ КУРВОПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *