Костадин Костадинов: В България Няма Руско Влияние, но пък Гъмжи от Американски Агенти

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви в предаването „Денят ON AIR“, че няма руско влияние в България.

„Няма руско влияние в България. Русия е толкова изолирана от нашата страна, че думи нямам. Ако в България имаше руски агенти, досега ДАНС да ги е изловил сто пъти и да е обявил всички доказателства срещу тях. Вместо това обявяват за агенти някакви пенсионери и после скоропостижно ги пускат, понеже нямат доказателства. В България руски агенти няма, но с американски агенти е пълно“, подчерта той пред водещата.

Ако руското посолство имаше влияние в България, щяхме ли да ликвидираме АЕЦ „Белене“, щяхме ли да ликвидираме „Южен поток“, поне един руски университет щеше да има у нас. Вместо това ние имаме американски университет и американски военни бази.

Имаме управляващи, които са управлявани от американското посолство. То решава какъв да бъде състава на Министерския съвет, то избира кой да бъде премиер и пр., коментира лидерът на „Възраждане“.

Костадинов обяви, че партията му ще внесе отново в парламента предложението си за въглищните централи.

„В началото на годината мина като водеща новина, че сме получили 1,4 млрд. по Плана за възстановяване. Само годишната печалба на един от ТЕЦ-овете ни – ТЕЦ Марица Изток-2 до началото на тази година е половината от тази сума. Още не знаем печалбата на американските ТЕЦ-ове у нас, но със сигурност е още по-голяма. Поели сме ангажимента да ликвидираме изключително печеливша индустрия за милиарди, за да получим като компенсация милиони – това е национално предателство“, категоричен е лидерът на „Възраждане“.

По думите му управляващите ще извършат поредното си огромно престъпление срещу българския народ ако не довършат АЕЦ „Белене“. Имаме два атомни реактора, които стоят и не работят. Американците не ни позволяват да довършим АЕЦ „Белене“. Това е национален български геополитически проект и глобалистите във Вашингтон, резонно, са против. Ако го бяхме направили, досега отдавна щеше да е изплатен, а България щеше да се къпе в евтин ток и големи печалби от износа му навън, изтъкна Костадинов.

Той подчерта, че в Маришкият въглищен басейн има резерв от въглища, които можем да използваме минимум до края на 21 век. И добави, че това е почти неизчерпаем източник на енергия. И този източник сега САЩ и Брюксел настояват да затворим.

„Това НС е мъртвородено. Тази конфигурация в парламента не работи. Единственото добро решение е да се саморазпусне. Парламентът на никого няма да липсва. Американската пета колона в парламента разполага с 227 депутати. Ако искаха редовен кабинет, щяха да си го направят. Третият мандат няма да се случи, личностните различия между отделните американски лобита и субекти в парламента няма да позволят. Хората, които определят съдбините на България, искат да ходим на нови избори“, каза още Костадинов.

Той е убеден, че „Възраждане“ ще има много по-висок резултат, а социологическите проучвания в страната ни от години се фалшифицират. Според него трябва да има смяна на управленския модел.

„На 11 януари започваме събиране на подписи за референдум за запазване на българския лев. Поставили сме си за цел да съберем половин милион подписа“, отбеляза лидерът на „Възраждане“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Докато в народното събрание влизат хора, гледащи навън, а не навътре, България ще е слаба и зависима. Когато е болна главата, тялото и да се разлага, няма да се разбере. Костадинов до момента се държи мъжки и тези, които го обвиняват в съглашение с ГЕРБ или с някой друг от предателите, просто бъркат. В тази игра трябва да си понякога гъвкав, за да вкараш интересуващите нацията закони или решения. Има поставени черти, обаче, които не трябва да се преминават. Колаборацията е една от тях. Другата е винаги българският интерес да е над интересите на общността, защото хората винаги се обединяват с общи интереси, а не с компромис на своите. Дали си малък или голям, зависи от сърцето, а не от обема и това винаги е било така инак малки нямаше да има по принцип.

    • Кой го обвинява Костадин в глупости, освен сорсоидните подлоги и брокерите на измамата, че не се сещам?

  2. добре говори,но..имайте едно наум..ничий човек е,симпатизира на русия,организирано беше прехвърлен националистическия електорат и този на атака в партията му..ще се въздържа да посоча конструктора на организацията му,но не е външен фактор..заобиколен е от подводници,няма вяра на никой..подозира за внедрени край него само хора,които мислят малко по различно и то не по осн.въпроси и затова ги рита-като елена гунчева и румяна ченалова,които го напуснаха-той пък смята,че са подводници,но май греши..има се за непогрешим и праволинеен,но е така само на думи-щото тънко му е намекнато да внимава кви ги говори..просто щото някои готвачи някой път по невнимание допускат грешки при приготвяне на храна..и той знае това..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *