С*кс компромат с Ася Капчикова Разтърси интернет! Пловдивски рапър пуснал Компрометиращото Видео в мрежата! Виж Тук:

Ася рапПлеймейтката Ася Капчикова се оплака, че са й откраднали… пъшкането.

В риалити формата „Фермата“ тя неспирно откровеничеше за се*с подвизите си и даже имитираше как пъшкала по време на секс. Плеймейтката дори призна, че креватните упражнения много й липсвали и ако нямало наоколо толкова много камери, щяла да си донесе вибратора.

От нейните откровения мигом се възползва пловдивския хип-хоп изпълнител Венцислав Джамбазов с псевдоним „King V“, като използва записа от признанията й в своето ново парче със заглавие „По-мокра“.

Така, без да иска Ася се превърна в част от скандалната песен, която сваля всички задръжки както с текста си, така и с прелюдият, която всъщност е запис на част от  откровенията на бившата приятелка на Криско. Още в началото на парчето се чува гласа на плеймейтката и признанията й какво сънува, докато няма мъж до себе си.

„Начинът, по който Ася говори за секс, е напълно естествен и завладяващ“, коментира рапърът. Това ме вдъхнови да напиша песента. Не я познавам лично, но творчеството не може да чака. То напира в мен и трябваше да го излея в рими“

Блондинката обаче е бясна и е наела адвокат. Тя смята да съди King V по причина, че е използвал без нейно разрешение монтаж от еротичните й вопли.

„Какво разрешение пък иска тая, кадрите с нея бяха излъчени в национален ефир и ги видя и чу цяла България“, диви се пловдивчанинът King V – Венцислав Джамбазов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *