Митьо Пищова изригна: Аз съм Българския Доналд Тръмп! И го доказа с документи! Виж Тук:

МитьоПищова„Ако ме бяха избрали за президент на България вместо Румен Радев, аз щях да бъда българският Доналд Тръмп“.

Така за пореден път се изрекламира Димитър Маринов – Пищова

Изборите обаче минаха и пишман-президента Пищова отново влезе в ролята си на пишман- организатор на модни конкурси.

Митьо не спази и предизборното си обещание-закана да се обеси, ако Румен Радев стане президент.

Вместо това чешитът на републиката е предпочел да си остане жив и здрав… И пак се хвърли да организира конкурси. Най-новото светско начинание на Пищова е конкурсът „Мис Фотомодел на България 2016“, който стартира следващата седмица и ще завърши на 3 декември.

Вторият конкурс на плейбоя се нарича „Мис България Зима – Банско – 2017“ и ще започне през януари.

Пищова се моли само да има сняг, защото иначе престижното му шоу ще бъде лишено от своя естествен декор.

Все пак Димитър Маринов разчита и на общинската управа в Банско, която да пусне малко изкуствен сняг, колкото да се направят съответните снимки на участничките в конкурса.

А те никак няма да са малко, според очакванията на Пищова, защото около 250 момичета са подали заявка да участват в организираната от него надпревара за най-красива българка.

Регламента е доста суров, защото до участие се допускат само момичета на възраст от 20 до 25 години, високи не повече от 1,75 и с тегло ненадвишаващо 50 килограма.

Подобни анорексични девойки се намират много трудно по нашите географски ширини. И много трудно ще се съберат цели 250 броя от тях на едно място. А как Митьо е успял да придума толкова редки видове да се сберат на едно място – само той си знае!

Като изключим килограмите и мерките, които най-вероятно Митьо си измисля, то по всяка вероятност Пищова ще разчита на несекващия брой непълнолетни селски момичета – кандидатки за слава, които искат непременно да си премерят силите и да спечелят някоя титла.

В журито ще участват и актьори и фолк звезда, но Маринов засега пази имената им в тайна.

За победителката е приготвил парична награда от 2 000 лв., а за подгласничките й – по един карамфил и бельо от световно известната марка „Виктория Сикрет“.

Откакто изгуби изборите Митьо Пищова непрекъснато повтаря, че е българският Доналд Тръмп, защото и Тръмп бил организатор на шоу конкурси, а Пищова пък имал документи, че притежава лиценз за правата в България на някои от конкурсите на Доналд Тръмп.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *