Скандал! Пак арестуваха Жана Бергендорф заради наркотици!

Жана БеггендорфЖана Бергендорф е задържана в полицията заради  употреба на кокаин!

Това е станало тази нощ около 22 часа. Певицата се прибирала с колата си и предизвикала катастрофа в центъра на София. Тя ударила съвсем леко друга кола, нанасяйки й незначителни вреди, но шофьорът се ядосал и извикал полиция.

От КАТ веднага дошли на местопроизшествието. Първо направили тест за алкохол, който се оказал отрицателен. Певицата обаче се държала доста странно и неадекватно, избухвала след което се разсмивала. Тогава й бил направен и полеви тест за наркотици и той дал положителен резултат за употреба на кокаин. Тя обаче отказала да даде кръв и урина за проби.

Жана била задържана за 24 часа в ареста и в момента все още е там. Адвокатът й прави опити да я освободи.

Припомняме, че миналото лято тя пак беше задържана, но за притежание на марихуана. Тогава тя и любовникът й Лео си бяха спретнали домашно парти с много алкохол и наркотици, което прерасна на другия ден в скандал и побой и битата певица сама извика полиция. В апартамента й бе намерен пакет с дрога, който се оказа, че е на Лео. Тогава нейните проби не бяха положителни или просто истината беше скрита от журналистите.

Сега обаче певицата е загазила доста сериозно. Употребата на кокаин се наказва по закон, макар че в артистичните среди много хора се друсат, но никой не е лежал в затвора за това.

Очаква се и полицията днес да даде пресконференция по случая.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/LU3q9I82Oxk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *