Извратен чичка лъскал бастуна пред Гонзовица в риалити шоуто „Парови“!

Светлана Василева ПаровиСветлана Василева разкри част от причините, поради които панически избяга от сръбското шоу „Парови“, което наподобява на „Биг Брадър“, само че в балкански вариант – с много ядене, пиене, песни, танци и интимни моменти.

Нашенката беше много навита да издържи два месеца в условията на изолация, която не е пълна, а два пъти седмично идват външни гости, оркестър и купоните са до зори.

Още първата вечер обаче тя яко се стресирала. Купонът продължил до зори, а старите съквартиранти, които посрещнали новите, не си тръгнали, а останали да спят в къщата. Леглата били едно до друго, буквално всеки бълвал алкохолни изпарения във врата на другия.

Когато се събудила, Гонзовица установила, че всички още спят, освен възрастен мъж на близкото легло. Той се бил вторачил в нея и без да се притеснява от камерите, се самозадоволявал насреща й. Гледката беше ужасна, разказва притеснено Светлето. Завих се презглава, за да не го гледам и да не ме гледа, панирах се, не знаех какво да правя, не знаех и добре езика, за да му кажа да престане.

След това кошмарно преживяване, тя отишла до банята, но душът бил развален, едва едва църцорел, а каналът бил запушен от косми. В тоалетната пък нямало хартия, рулото било свършило и никой не доставил нови.

Луксозна къща, а вътре пълна мизерия, оплаква се Светлана. Тези хора са свикнали да живеят по друг начин. Наблягат на купона, на пиенето и натискането пред камерите, а за хигиената не им пука. Малцина си оправяха леглата, оставяха ги ей така.

Като капак плеймейтката не получила чантичката си с лекарствата за нервен стомах, които пиела всеки ден. Още на първите номинации тя посочила за изгонване себе си, защото просто не издържала на чуждата и неразбираема за нея атмосфера.

Договорът й бил за два месеца, но изтърпяла само пет дни.

Не можах да се впиша, не можех и да гледам оня извратеняк, затова просто избягах, признава нашенката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_KJmfua3m9k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *