Дмитрий Ярош от „Десен сектор“: Украйна ще се разпадне до края на годината!

ukrainaАпокалиптична прогноза направи  депутатът от Върховната рада Дмитрий Ярош, който е  и бивш лидер на на  „Десен сектор”. Националистът предрече, че до края на годината Украйна ще се разпадне.

Няма друг възможен сценарий, ако нещата продължават така, категоричен е Ярош. Ние сега имаме една едничка цел – да спасим държавата! Но вместо това всеки политик дърпа чергата към себе си и гледа да открадне колкото може повече.

Самият аз имам достъп до докладите на спецслужбите и виждам какво пише в тях. Анализите са, че няма да оцелеем, ще се разпаднем и ще се образуват няколко държави на наша територия.

Това се случва с помощта на корумпираното правителство, което бе заменено от друго… но пак от хора на Порошенко. Докато той си брои милиардите в офшорките, хората си броят последните пари, за да оцелеят.

Проформа уж се бори за целостта на държавата, но дори войниците се бунтуват, когато четат какви пари е присвоила върхушката и как ги кара да се бият в името на лъжливи идеи и гол национализъм.

Дмитрий Ярош
Дмитрий Ярош

Според Ярош целите на Майдана изобщо не са били постигнати. Народът на Украйна бил разбунен, дали му надежди, които не се осъществили. Корупцията изобщо не е преодоляна, а се е увеличила в пъти. А за две години населението е обедняло жестоко – над три пъти, и е стигнало дъното.

В малките региони, хората буквално са на прага на оцеляването, споделя депутатът.

Ярош обаче предлага друг път за спасение на Украйна. Той иска да се въоръжат малки групи от ветерани и да бъдат пратени в Русия да отмъщават за откъснатите територии и пролятата кръв.

Засега обаче последователите му са малко, даже почти не се срещат такива.

На всички им писна от американски лъжи, не Русия направи Майдана в Украйна, не тя подпали войната. Населението макар и бавно започна да осъзнава, че друг е разделил страната, друг е създал условията тя да се разцепи. А рускоговорящото население просто е поискало автономия, за да се спаси от заканите и бомбите на бандеровците.

В думите на депутата има една основна истина: Украйна ще се разцепи!

Но чия е вината, той премълчава. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Ya2elsR5s5s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *