Питайте Винету! Борисов отговори на зрителски въпроси като Напушен Индиански Шаман! Виж Тук:

boilo_vinetuПремиерът Борисов реши да последва примера на Путин и се самопокани при Цветанка Ризова да отговаря на зрителски въпроси.

Е, не на всички, ясно е, че се редактират. Но този път изглеждаше така, че премиерът сам си е писал въпросите предварително и е готов с отговорите още преди да му бъдат зададени.

Не искаме граждански отряди да ловят бежанци, заяви той, само седмица, след като похвали патриотизма на хората, които са заловили бежанци и даже им връчи грамота.

Типично извъртане с марка „Борисов“, което вече май на никого не прави впечатление.

Неясно кой реши, че премиерът е спец по кризата в Македония и дали изобщо му беше зададен такъв въпрос, но той охотно отговори, че проблемите на Македония са дошли след отказа за строителството на „Южен поток“ и така страната се е дестабилизирала политически и икономически.

boiko-vinetu2

За десети път тази седмица премиерът се похвали, че корабът „Хан Аспарух“ ще „дупчи Черно море за газ и сладкодумно разказа вълшебната приказка как България ще стане износител на синьо гориво“. Е, преди това трябва да го намерим, да се установи дали е лесен и въобще рентабилен нефта за извличане… след което трябва да се инвестират луди пари за строежа на инсталации, с които да бъде извличан нефта… Но тези „дребни подробности“ кой знае защо бяха пропуснати от любимия ни Бойко.

Борисов не се стърпя и да захапе карикатуриста Чавдар Николов, чиито творби бяха свалени, след като художникът го нарисува със свинска опашка. Той има нов договор, това прочетох някъде, вече взима 4 500 лева на месец. Заплата, по-голяма от моята! Щом са го свалили заради мен, значи аз съм му докарал по-висока заплата и няма от какво да се оплаква. Трябва да ми е благодарен, каза в стила на  любимия си партиен вожд Тодор Живков, ученикът му Борисов.

Партия ДОСТ пък не била проблем и нямало защо да й обръщаме голямо внимание.

Наистина ли? Късоглед ли е Борисов, или иман някакъв „дослук“ с ДОСТ? Под носа на разнебитената ни сриваща се икономически и духовно държава се създава една крайно националистическа турска партия, а той казва, че нямало проблем!!!

boiko-vinetu1

На какво да вярваме? На очите си, или на премиера?

На премиера със сигурност не!

В неделя той заяви на конференцията на ГЕРБ, че се колебае дали да издигне президент, а вчера, само ден по-късно се удари в гърдите и попита: Е, как няма за издигаме кандидатура. Ще си изберем кандидат-президентска двойка и ще я обявим през юни или юли.

Премиерът-пожарникар захапа и Дянков, който му писа четворка за работата и веднага си добави още 50 стотни към четворката, защото било несериозно бившето му вице да му дава оценки.

И докато Борисов цял час се кръстеше от екрана и ръсеше мъдрости, които си противоречаха с част от изказванията му досега, неволно се попитахме защо освен „Винету“, не е прочел и някоя друга книжка.

Например такава, която да го научи, че мълчанието е по-добро от неподготвеното и самоцелно дрънкане.

Всъщност при по-задълбочен прочит това може да се научи и от „Винету“.

А нашият съвет към премиера е да излиза по телевизията само в комедийни предавания.

Някак повече му отиват.

Защото напоследък изявите му предизвикват само смях… през сълзи!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/w0byiIqRHPk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *