С нова порция Бисери и Простотия на кило Борисов шокира дори ГЕРБ! Виж Тук:

Бойко Борисов просто се самозадмина на Националната работна среща на ГЕРБ в НДК.

Той първо сплаши участниците да внимават, понеже им бил подготвил много изненади: „Хвана ли някой от вас, че е корумпиран, ще изхвърчи“. „На първия ред ги няма вече Иван и Фидосова. Нали виждате?!“, закани се самодоволно той.

Това, че Иван и Фидосова липсват, си беше видно и без да го каже. Но защо те не са в затвора, или поне дадени под съд, премиерът не можа да обясни, нито пък някой посмя да го попита.

Цяло чудо беше, че след тази закана залата не се опразни на секундата, тъй като в нея имаше само герберски депутати, кметове, общински съветници и все хора, които дълбоко са свързани с различни далавери, които медиите ревниво пазят в тайна и не смеят да напишат и ред, въпреки че са всеизвестни.

В социалната мрежа пък веднага попитаха защо Борисов пръв не е излязъл от залата, след декларацията му, че в нея корумпирани хора не бива да седят.

Премиерът – Слънце продължи с безочливия си популизъм, като похвали вдигането на цената на билетите в градския транспорт в София, издавайки, че преди това той се е дотирал с 97 милиона лева данъци от хората от провинцията.

Е, браво!

За такова  признание и такова явно ограбване на бедните общини, премиерът трябваше още преди година да си подаде оставката, вместо да откровеничи след дъжд качулка. Но откъде толкова съзнание и самокритика, като човека си е опериран от тях по рождение?

Борисов размаха пръст и на реформаторите и каза, че ГЕРБ ги носил на гърба си.

Ами скъсайте тоя порочен съюз с тя, господин премиер! Свалете тази тежест от плещите си и продължете напред – сами ни водете към „светлото бъдеще“. Народът ви иска! Не, ли?

Ама стиска ли ви?

Как ще изпуснете патерицата РБ, която са ви спуснали Американците с условието, че ще продължите да управлявате само с тяхна помощ! Защото РБ си вървят в пакет и с помощта на ЦРУ и парите на Сорос.

Можете само да критикувате тихичко, а после да се прегръщате с реформаторите, давайки им още и още постове в правителството в името на безрезервната подкрепа, която САЩ и ЦРУ ви оказват.

Накрая Кралят – Слънце достигна своеобразен рекорд в политическото лицемерие, като заяви, че на последните избори се колебаел дали ГЕРБ въобще да издига своя кандидатура за президент.

„Тогава си мислех така: Защо да го правим? Ще трябва да посочим някой от нас, а той после да се откаже от партията и така да изгубим един верен и доказал се член.

Много се колебах, в голяма дилема бях да жертваме ли някого, който работи с нас и за нас“, изпадна в откровение Борисов.

А, стига бе!

Това потресе делегатите и хвърли в оркестъра електората.

В лъжите трябва да има някаква мярка.

Борисов отдавна се е самозабравил и ежедневно преминава всевъзможни червени линии.

ГЕРБ не искал да издига кандидат за президент!

По-голям виц не сме чували.

Е, днес Вождът сигурно е на друго мнение. Той си ги мени като кърпички за еднократна употреба, а казаната дума при него не е хвърлен камък, а сапунени мехури, които бързо-бързо се пукат във въздуха.

Дали Борисов поне малко не се срамува от лъжите, които изрича, питат се по-наивните.

Професионален лъжец и играч не се срамува, а се гордее, че пак е замъглил очите на стадото, категорични са все още мислещите.

А отговор на това колко още лъжи и измислици ще чуем от родния Бай Х*й до изборите, не се наемаме да дадем. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/r52RCQZMU_o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Прави сте. Той още вчера се поправи за президента. Ще издига:)

  2. – БРЕ ДА ИБА НЕГОВАТА МАМА ДА ИБА– КРАЛЯ НА ПРОСТОТИЯТА – И КАК НЕ ГО ИСРАМ КАТО ГИ ПУСКА ТАКИВА БЕЗСОЛНИ )))))))))))))

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *