Деси Слава си замъкна „агнешкото“ вкъщи! Иска бебе от 19-годишен татко!

Десислава БлагойФолкзвездата Десислава  вече официално заживя заедно с новата  си любов, младият боксьор Благой Найденов. 

Самата певица се похвалила пред приятелки, че си е прибрала „агнешкото“ вкъщи и си го наглежда и консумира винаги, когато си поиска.

Малчуганът и кака Деси започнали интимната си връзка още преди фолкаджийката да влезе в Биг Брадър ол старс, но тя пазеше този факт в дълбока тайна. И не очакваше, че в предаването ще вкарат бившия й любим Зарко. Вътре тя се представи като за „Оскар“, защото се метна на врата на Зарко, каза му, че още го обича, че е готова да се върне при него и да си изяснят нещата, без да й пука, че новият й любовник гледа отвън предаването.

Светлозар обаче устоя на всички нейни сълзи и увъртания и не се поддаде на атаката. Дори когато тя обеща, че ще му роди дете.

Вътре Деси си призна, че има друг, но той бил само временно увлечение. Въпреки това Благой преглътна цирковете и обидите и я прие обратно, след категоричния отказ на Зарко да има повече отношения с жената, която го измами и която не пожела да живеят заедно.

Благой обаче е малък и бързо се нанесе в апартамента на два пъти по-възрастната от него певица. Тя го глези, готви му, разхожда го по дискотеките и на екскурзии, а напоследък му говорела, че иска дете от него.

Това стреснало родителите на боксьора, който спокойно би могъл да мине и за син на Деси Слава. Какво дете, той самият е дете, вайкали се майката и бащата, но певицата обработвала влюбения мачо и той бил готов на всичко за нея. Дори да й направи бебе.

Говори се, че това е поредния цирк на Деси Слава за отмъщение към Зарко. След като тя отказваше цели 6 години да му роди бебе, сега ще го накаже и ще роди, но от друг!

А как ще продължат отношенията й с младежа? И дали Благой няма да открие след време, че в разцвета на силите си живее с капризна възрастна жена? И дали няма да си потърси по-млада, времето ще покаже.

Деси е свикнала да си гледа детето сама, ще отгледа и още едно, говорят в гилдията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OUyolqrl-OM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *