Антон Хекимян в стрес, Гавазова се връща на екран!

Биляна АнтонБебето на Биляна Гавазова навърши една годинка и журналистката вече се подготвя да изгрее отново пред камерите.

Това хвърля в притеснения и стрес колегата й Антон Хекимян, който свикна да води сам и сега отново трябва да привикне да работи в екип. Цяла година всичката слава се изсипваше върху главата на Антон. Той геройски остана сам на амбразурата, показа, че не му е нужна екранна партньорка и може всичко.

Сега обаче трябва да се раздели с половината си слава и рейтинг и да ги дели с колежката си.

Хекимян направил няколко опита да убеди екранната си половинка да не се връща и да си погледа бебето още една година, понеже уж така било добре за детето. Биляна обаче не се вързала, била категорична, че има кой да гледа отрочето й и не желае да губи форма, даже била амбицирана и да навакса пропуснатото.

Тя вече се отбивала от време на време в телевизията, проучвала новините, правела сухи репетиции и не искала и да чуе да си остане вкъщи.

Имало правило, според което, ако водещ отсъства повече от година, той губи тренинг и много трудно се връща в професията.

Освен това на Гавазова никак не й се искало да си продължи майчинството и в това време да  я заменят с някоя друга, тъй като Антон не може до безкрайност да води сам.

Това обаче натъжавало напористия полуарменец, който много искал още цяла година да си развява байрака сам в ефир.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *