Орлин Павлов изпадна в депресия заради „Капките“

орлин силвияОрлин Павлов е доста притеснен и започва да развива сериозен комплекс за малоценност заради неудачните си представяния  в шоуто „Като две капки вода“.

Разглезеният от родителите си и съдбата певец  е свикнал да побеждава във всички формати, в които се съгласи да участва. Където и да се появи с чаровната си усмивка и всестранните си таланти, той покорява и жури и публика.

Спечели „Денсинг старс“, въпреки че не е професионален танцьор. Спечели ВИП Брадър, въпреки че не е професионален мазник и интригант. В риалити шоуто успя да се промъкне между капките, без да създава конфликти и без да се набива на очи.

Сега обаче нещо не му върви. Дали заради песните, които му се падат, дали заради сложните актьорски задачи, или фактът, че имитира само жени, той се дъни след всеки концерт. И докато другите с лекота вървят напред, Орлин се огелпва ту в тоналността, ту в сценичното поведение, а в краен случай му пада или токчето на обувката, или микрофонът.

Дори снощи при относително леката задача да имитира Силвия Кацарова, той изпя „Големия кораб минава“ на такъв фалцет, че и журито не можа да му помогне, въпреки че упорито го тикат напред.

Засега Павлов не е спечелил нито един лайв и нито веднъж не е взел 1 000 лева за благотворителност. Не можа да се справи и със сър Елтън Джон, който за него трябва да е като детска играчка.

А това страшно се отразява на самочувствието му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/v9RVUfPFs5c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *