Скандал! Лиляна Павлова се хвана здраво за трите К-та! А политолозите за главите! Виж Тук:

В доста емоционално и типично за нея необмислено изказване, министърът по европредседателството ни Лиляна Павлова се удари в мощната гръд и заяви, че България вече има основни приоритети за предстоящото председателство  на ЕС.

Тези приоритети тя определи като  трите К-та! А те са  „консенсус, конкурентоспособност и кохезия”.

От една страна малка България не може да даде личен пример с нито една от тези думи. Понеже нито има консенсус в политиката ни, а само дрязги и мощни шутове под кръста, нито конкуретноспособност, тъй като почти нищо не произвеждаме, съответно няма как и да се конкурираме, а за кохезия /защо ли не го кажат по-просто – приобщаване на малцинствата и грижа за бедните и слабите/ и дума не може да става у нас.

Във фантазиите на Принцесата на асфалта, бедната и раздирана от противоречия европейска робиня България, ще учи ЕС на политическо и социално поведение. Да се смееш ли, да плачеш ли, или да се запиташ от коя маркова чанта Павлова извади гръмките слова. И защо не си ги напъха обратно там, докато не сме станали за резил.

И изобщо не се ли сети, че трите К-та, или съкращението ККК има съвсем друго значение в цял свят и носи посланието на най-жестокото расистко движение в САЩ Ку Клукс  Клан? Навсякъде  трите К се свързват с  расизма.  Напишете ги в  в Google и ще видите резултата.  Това можеше да направи и Павлова, преди да се изцепи, но нашите политици са със самочувствие, всичко знаят, всичко могат, дрънкат като ритнати консервени кутии и се дънят пред цяла Европа.

Новоизлюпената евроминистърка трябваше да се порови тук там, за да не се излага. Защото следващото значение на ККК  е популярно като теорията за ролята  на жената в  немското бюргество  „Kinder, Kuche, Kirche“ Макар и наричащи себе си  свободни граждани, бюргерите са смятали, че мястото на жените е в къщата при децата, в кухнята и в църквата. На друга дейност те не са способни. И обществото не очаква нищо друго от тях.

Е, да но нашите жени са министърки. При това положение  и тези три К губят смисъла си, изречени  точно от устата на Лилито.

Излиза, че Борисов е назначил в министерството известна партийна внучка  с ограничена обща култура, която не знае какво говори, но се тупа в гърдите и тръби на какво ще научим Европа. Съветниците й са  на същото ниво, щом позволиха този гаф.

Изобщо председателството ни ще е гаф след гаф, като се почне със скандалите с НДК и се продължи с министерските изцепки. Да не говорим за тези на Борисов, който ден след ден се дъни и днес целува Ердоган, утре Меркел, а на третия се хвали, че всичко у нас е по мед и масло и ще изнасяме газ за Европа, купувайки го преди това от САЩ…А накрая решава и кризата в Близкия Изток по…телефона.

На фона на цялата тази трагикомедия ЕС мълчи.

Все някак ще изтърпи нашето председателство. Защото в знак на „благодарност“, че са ни дали една куха и ненужна титла, след това ще започнат да ни мачкат още повече. Ще ни глобяват, ще ни внасят боклуците си и специално за нас ще отворят трета писта.

Където реално ни е мястото.

С тази икономика, този стандарт на живот и тези заплати не сме и за втората писта.

Но важното е да сме в играта.

И Лилито и Бойко да са щастливи.

Останалите кучета ги яли.

Обаче пък европейски кучета!

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Всичкото Мара втасала, та сега и европредателство
    ни натъкмява. Боже опази ни от всичко започващо с буквата К. Ами то май целия парламент, въоглаве с
    правителството, се поместват в едно определение започващо с буквичката К. Кое ли ще е то–да познаем от един път. Ама хайде да ги оставим да погадаят.
    Може пък да чуем нещо вярно,–знае ли се???
    България ще учи ЕС на СОЦИАЛНО поведение. Много ми се иска госпожата да обясни конкретно израза СОЦИАЛНО, но обяснението да не започва пак с буквичката К, че тогава наистина ще я втасаме. Тия, освен за посмешище за друго не стават–и като физика, и като интелект са
    обременени и негодни. И на тях бих задала въпроса–
    как ще се изчислят с обикновената дроб, как се вместват в това цифрово изражение. Дано някой от тях да знае, за да разберат стойността си…..

  2. do chlena bezpartien ti si mnogo tochem i madar tvoia humor razsmiva tajnata istina ne spriaha da go raztiagat tova evropredsedatelstvo kakvi li oste ste gi satvoriat sigurna sam che ste se okaje kakto vinagi i samo srestu naroda

  3. stanislava mnogo si tochna kakto vinagi pravo v celta no kade u lileto tolkova um a dano prochete publikaciata ti niakoi ot bavarskata nezakonna partia gerb za da razberat kolko malko kniski sa cheli i kolko mnogo se izlagat kato vojda si

  4. Малеей, каква пищна жена, какво тяло, какви форми! Мечта за всеки художник и поет! Таквоз тяло не се добива само от гола заплата! Явно „трите К“ не са това, което ни казват, а това, което си мислим…

  5. sigurna sam che rubens i se vahistava ot nebeto na pistnite i skotski formi i chanti bosa po asvalta triabva da sportuva zastoto e priiala sudjuci

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *