Скандал! Жената на Плевнелиев, Юлияна избяга при любовника си!

Какво става с президентското семейство?!

Плевнелиев, ЮлиянаСъпругата на президента Росен Плевнелиев има ново гадже. И това не е съдружникът й Пламен Станев, заради когото тя отказа да играе ролата на първа дама и се появяваше публично в обятията му.

Новата й любов датира от пролетта и е 35 годишен красавец, който е плътно до нея вече осми месец. От президентството дискретно признават, че първото семейство не живее заедно и своенравната дама често нощува при любимия си.

Преди дни тя доста смело  се е появила  с новия си любовник  – юрист на публично място. И това било парти на  близката ѝ приятелка Галя Прокопиева. Двамата се държали твърде свойски и Плевнелиев трябва да е кон с капаци, за да не вижда, че жена му си има друг, особено когато тя системно отсъства от къщи. Но като всеки мъж под чехъл си затварял очите и не смеел нищо да й каже.

В президенството шушукат, че двойката не обитава  обща спалня, макар  формално да съжителства заедно основно  заради децата си, които останаха само две.

Близки до семейството твърдят, че президентът и жена му са се разделили кротко и без скандали и само изчакват края на мандата му, за да се разведат официално. Плевнелиев няма да се кандидатира за втори мандат, а се кани да се премести в  Мюнхен и да чете лекции в тамошния университет. Юлияна и двете му деца нямат намерения да отидат с него, а ще си останат в България.

Сривът в отношенията им започна, когато той бе избран за президент. Тогава жена му написа ироничен пост във Фейсбук, отказа да живее в правителствената резиденция „Бояна“, отказа охрана от НСО и даже не го поздрави. Тя не искаше той да заема този пост и никога не се появи на обществено място в качеството си на първа дама. Докато той даваше приеми за чужди делегации, тя се веселеше в мъжка компания в кръчмите на София.

Драмата със смъртта на най-големия им син Филип това лято за кратко обедини в обща мъка двамата съпрузи, но за кратко. След като мина третия месец от нещастието, Юлияна  се  върнала при гаджето си. Росен все още се страхува да се впусне в интимна връзка. Мълвата го свързваше с говорителката му  Мария Иванова, но точно когато бил с нея, му съобщили кошмарната вест за смъртта на Филип.

Това го накарало да се отдръпне, да почувства вина и да прекрати връзката си.

https://youtu.be/dI61HrZHx4c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *