Нагло! Крадци ограбиха Сашо Кадиев докато спи!

Сашо Кадиев
Сашо Кадиев бе обран възможно най-нагло – докато спи, оплака се самият той. Апашите действали много тихо и внимателно, за да не събудят водещия на „Преди обед“. Истински професионалисти!

Синът на Катето Евро похърквал сладко сладко, когато в жилището му нахлули крадците. Дълбоко спяла в този момент и съпругата му, което е доста странно предвид това, че младото семейство има пеленаче.

Половинката на Сашо станала първа сутринта и установила доста липси. След което събудила актьора и го информирала подробно за щетите. Като научил, че са им задигнали 400 лв., той ококорил очи и тутакси се разсънил.

„Освен пари престъпниците са взели дамската чанта на жена ми, тази на детето и други вещи, за които не искам да споделям. Работя много и ще възстановя откраднатото, но ми е мъчно за Таня. Тя е разстроена от факта, че някой се е промъкнал в дома ни докато и ние сме били вътре“, споделя веднага след бандитския набег ограбения телевизионен водещ.

Сашо Кадиев и съпругата му Таня
Сашо Кадиев и съпругата му Таня

Кадиев вече се е погрижил в бъдеще да няма други неприятни изненади. Той поръчал най-модерна сигнално-охранителна техника за жилището си, а отделно сложил и на входната врата по-надеждна брава.

„Остава сега и един пистолет да си купя, та да видим дали някой ще посмее да припари неканен у нас“, коментира предпазните мерки, които е взел носителят на наградата „Икар“.

Катето Евро бе доста по-остра от сина си. Актрисата също е била в къщата по време на обира. Тя смята, че като по чудо не се е случило най-лошото. „Мисля, че вече е необходимо да се разреши хората да използват оръжие и да бранят домовете си. Можеха да ни убият“, изригна звездата от „Оркестър без име“.

Сашо и майка му не са подали жалба в Полицията. Те не вярват на МВР и са убедени, че нищо няма да се случи, освен да си загубят времето.

„Три пъти вече са ме обирали. Никога нищо не се разкри! Това е бандитска държава“, отсече Катето Евро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *