Шок! Катето Евро танцувала чисто гола за бутилка уиски

КатетоИзвестната с любовта си към алхокола актриса Катето Евро танцувала гола пред свои приятели, за да спечели бутилка марково уиски. Тази клюка обиколи сайтовете, пише хотарена.

Случката станала на Нова година, когато весела компания се била събрала във вила да отпразнува събитието. Всички били почерпени солидно, но Катето два пъти по-солидно. Тогава двама мъже от компанията й показали бутилка много скъпо марково уиски и й предложили да хванат бас. Ако тя се съблече гола – бутилката става изцяло нейна. Ако не го направи, всички ще пият от уискито, но тя ще бъде наказана и няма да получи и 50 грама.

На Катето жокер не й трябва, разказват на ухо хора от обкръжението й. Тя и друг път правела изненадващи изпълнения, даже се шушука, че била доста разкрепостена и участвала в оргии. Така че басът никак не я смутил. С изящни движения на стриптийзьорка, актрисата започнала да се освобождава от дрехите си, докато останала само по сутиен и символични прашки.

По-трезвата част от компанията й казала – стига вече, спечели баса. Даже един от мъжете й метнал в скута честно спечелената бутилка уиски. Актрисата обаче се била развихрила и продължила със стриптийза. Тя свалила и сутиена си и точно в този момент часовникът ударил 12. Всечки се хванали на хорото, Катето също, като мощно размятала пищните си гърди и въртяла дупе, едва едва покрито от дантелените прашки.

Някои обаче твърдят, че новината излиза сега, защото конкурнцията е ядосано. Предаването на Катя вдига непрекъснато рейтинга си за сметка на друго, което започна да залязва.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *