Виктория Джумпарова открадна бившия на Маги Желязкова

Виктория за тройкаМоделката и участничка в „Къртицата“  Виктория Джумпарова не се колеба много и не остана дълго самотна.

Докато беше в риалитито, нейното гадже я заряза заради нахакането й  държание и обстойните й спомени за това как ходела с Емил Русев преди години и как й обещавал женитба. Резилът беше пълен и Виктория така се изложи, че любимият й се ужаси от нея и набързо се превърна в бивш. Даже се наложи Иван и Андрей да й кажат, че е зарязана.

Виктория не страда дълго, самочувствието й бе прекалено голямо, че е красива жена и няма да остане без мъж. На всичкото отгоре тя е свикнала да я изоставят, но понякога и си отмъщава. На Емил например отмъстила, като го блъснала с колата си на преден и на заден ход и му счупила двата крака.

Явно славата й на опасна жена не тревожи мъжете и сега тя набързо  заби бившия мъж на колежката си и тв водеща Маги Желязкова – Боби Хубавеца. Маги пък изрита Боби, защото се влюби в друг, а Хубавеца пък много й кръшкаше.

Новата двойка  се появи на откриването на летния сезон на дискотека на морето и демонстрира интимна близост.  Според запознати от светската клюкарска гилдия, двамата се познавали доста отдавна, но след излизането на дългокраката красавица от „Къртицата“  двамата зачестили срещите си и се утешили взаимно в прегръдките си от предателството на избягалите им половинки.

Говори се и че този път Вики ще поиска по-сериозна връзка и даже брак. Боби пък нямал нищо против.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *