Скандал! Евгени Минчев напусна Биг Брадър, отмъквайки вещи от Къщата!

Евгени очилаЯвно само Ваня Джаферович и Ваня Червенкова спазват правилата и стоят чинно в Къщата на Биг Брадър в очакване на финала.

Докато брадарува, Евгени Минчев тайно взе дейно участие в подготовката на конкурса  „Бизнесдама на годината“, който организира самият той и е негова запазена марка.

Кой знае колко пъти е излизал и колко телефонни разговори е провел, докато се прави на многострадален затворник вътре, мърморят възмутени зрители.  Два дни преди финала той демонстративно напусна Къщата,  за да  води  събитието, което е организирал.

Явно е в много добри отношения с продуцентите, тъй като измъкна отвътре вещи и ги продаде на търг – чашата, в която си прави кафе, възглавничка, на която се обляга в хола, фланелка на Ваня Джаферович от едната мисия и други неща от интериора, заради които присъстващите наддаваха като луди, сякаш купуват кюлотите на кралицата.

Минчев не пропусна да се подмаже на Йорданка Фандъкова, която  беше почетен гост на партито.  Тя дежурно пожела на Евгени да победи в шоуто, а той, уверен в успеха си  обеща,че ще дари  автомобила за нуждите на социалния  патронаж на Столичната община.

Сега вече, ако лордът спечели, наистина ще е нагласено, ядосват се зрителите. Той излиза, прави реклама на шоуто, продава дрънкулки от Къщата, а те пък му дават колата. Той я дарява на Общината и така всички са доволни.

Само че къде остава спортсменският дух и смс-ите на феновете, които подкрепят другите играчи?

През цялото време Минчев намекваше, че Десислава излиза и ходи по участия, а после спи до 4 часа следобед.

Като е толкова принципен, защо не организира бала си след края на Брадъра, а не преди финала? При толкова много бизнес дами той си осигури смс-и за две победи, ядосват се зрители.

https://youtu.be/XGGKUrdfkBA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *