Тризначките изпищяха: Не сме си писали сами Некролога! Знаем кой е!

тризначкитеЗлополучните тризначки  Вяра, Надежда и Любов Станчеви, които бяха „погребани“ преди няколко дни, ревнаха от възмущение.

По спирките в Благоевград бяха разлепени некролози за кончината им, а някои медии ги обвиниха, че те сами са съчинили скръбната вест, за да привлекат вниманието върху себе си и отново да блеснат под прожекторите.

Устатите 30-годишни  моми разпалено отрекоха  подобна версия. Как така ще се погребем? Това е на лошо, не е на хубаво, изплакаха трите.

Любов веднага охотно заговори за случилото се и заяви : „Мислим, че тази работа  идва от въпросния  лихвар Венцислав Шалявски, който е следствен и който ни  взе автомобила и го сложи в неговия паркинг. С него ще се оправяме както сме си решили. Има си и органи за тази работа.

Ние и трите  сме потресени от всичко, което се случи! Kаква е тази злоба, каква е тази страшна  агресия, която се изсипва върху нас?  Това може да го направи  само някой човек, който не вярва в Господ и смята, че всичко може да му се размине. Но този път няма да му се размине, закани се Любов – победителката в Биг Брадър преди 10 години.

В социалната мрежа неотдавна сестрите написаха, че колата им е била незаконно запорирана заради техен неплатен дълг към въпросния Шалявски.  Те се оплакаха, че полицията и прокуратурата изобщо не им помагат в спора , тъй като местната мафията, в лицето на лихваря, ги е хванала и ги  държи със сериозен компромат, който те не обясниха какъв е.

Ние сме прави и ще го докажем, кълнат се сестрите, но не е ясно какво ще доказват, след като наистина имат дългове, те са черно на бяло, имат и потребителски заем, който също не изплащат и банка води дело срещу тях.

https://youtu.be/Zcc-0V2Y8bU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *