ДПС показа, че управлява България! Местан зове за нови избори! На българите ли е България?!

МестанНяма никаква политическа стабилност в страната, пълен хаос е  и предсрочни избори са неизбежни, каза  лидерът на ДПС Лютви Местан.

Изминалата година за управляващата коалиция той определи  като „думи, думи, думи“ и нищо повече. Делата са останали някак встрани и са останали само думите.

ДПС няма ресурс да предизвика предсрочни, защото има само  36 народни представители, но ресурс имат масите и те вече показват това. Животът на кабинета „Борисов“ 2  силно е зависим от ефективността на управлението, а такава няма.

То, управлението, се крие зад изкуствен параван на някаква измамна и измислена стабилност и не може или не иска  да направи необходимите реформи, които всички чакаха. А щом няма реформи, не може да има и  успешно управление на кабинета.

Местан побърза да се застрахова, че изборите са неизбежни, не защото ДПС  иска или не ги иска, а  просто властта е направена в момента по такава формула, че не може да си изкара мандата и огромните търкания между коалиционните партньори вече са факт. ДСБ мина в опозиция, двама министри хвърлиха оставки, очакват се и още. При това положение кабинетът трябва да се кърпи, а с кръпки не може да се управлява.

Той прогнозира, че изборите ще са през 2016 година, но не се ангажира с определена дата.

Ако всеки е наблюдавал внимателно поведението на ДПС, то ще знае, че Местан говори истината. Избори ще има и Движението ще изиграе задкулисна роля в ускоряването им.

Кукловодите на Доган винаги са във властта и винаги управляват. Без значение дали са в коалиция, или в опозиция. Те оттеглиха подкрепата си към Тройната коалиция и предизвикаха избори веднага. След това оттеглиха подкрепата си от Орешарски и той падна на мига.

В момента Реформаторите и ГЕРБ се карат, а ДПС тихичко кадрува отстрани. Явно коалицията БОСТАН, която е видна, не ги устройва.

Ердоган иска друго, още по-наведено управление на България и ще го получи.

А Местан ще почерпи пак с рахат локум и ще се оттегли в сараите си да командва България, която уж е на българите!

https://youtu.be/g08u9CgP7e8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *