Арестуваха 28 фенове на Тони Стораро!

Тони СторароУчастие на Тони Стораро в нощно заведение в Казанлък предизвика масови арести.

Негови фенове били прибрани в местното РПУ заради липса на документи за самоличност. А те пък нямали такива, тъй като не били навършили съответната възраст, за да им бъдат издадени.

Цели  28 веселящи се хлапета на възраст от 12 до 16 години били прибрани след рутинна проверка на заведението, в което Стораро пеел и близките кръчми. Някои били отведени още в 23,30 часа, а други чак в в 03,30. Малчуганите били прибрани от няколко кръчми, от нощен бар и даже от три игрални зали.

Правехме рутинна проверка, идея нямахме, че ще са толкова много, казаха от полицията, където се видяли в чудо от тълпата непълнолетни пияни хлапета.

В тъмна доба те започнали да звънят на родителите да дойдат да си разпознаят и приберат отрочетата.

В началото всички нарушители тръгнали да слушат Тони Стораро, но като видяли, че няма места в заведението и няма да ги пуснат вътре, набързо решили да утешат мъката си с алкохол в съседните кръчми, където никой нямал нищо против присъствието им.

Още по-шокираща била реакцията на събудените сред нощ родители. Някои даже се скарали на ченгетата, че ги безпокоят, други се кълнели, че не знаят, че за учениците има вечерен час, а трети пък си мислели, че рожбите им си спят в стаята вкъщи и изобщо нямали идея, че са навън.

300 лева глоба заплашва всеки родител в момента.

Почти дружно майките и татковците се зарекли, че няма да платят, тъй като децата им не били извършили нищо лошо, просто излязли да се позабавляват. 

Глоби ще бъдат наложени и на заведенията, сервирали алкохол на малолетни.

https://youtu.be/7-A6WLQqSCE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *