П*рно снимки на фолкаджийката Анастасия изтичат в интернет!

Анастасия
Анастасия

Фолкпевицата Анастасия изплака, че злосторници крадци задигнали лаптопа й, където пазела най-ценното си – голите си снимки, както и няколко п*рно фотоса.

Кражбата станала в началото на седмицата, а певачката забавлявала публиката и не усетила, че са я обрали. Те счупили  предното стъкло на „Мерцедес”-а й,  отмъкнали всичко ценно, което се търкаляло в колата и сравнително старичкия й лаптоп.

Е, може ли такова нещо! Тези вандали нямат срам! Посягат на най-милото и най-скъпото на човека – на неговите спомени, изохкала Анастасия. Най-милото се оказали нейните голи снимки и последната й еротична фотосесия, които се пазели на харддиска. Сега певицата се сбогувала с всичките си горещи спомени, понеже не се сетила да си ги качи и на флашка, където да ги пази.

Анастасия
Анастасия

И се обръщам към крадците – хич и да не посмяват да ме изнудват с фотосите ми, защото не ми пука. Където искат, там да ги публикуват. Няма да  ме стреснат – лоша реклама няма! Нищо, че не е особено приятно, близките ми ще ме разберат, категорична е певицата.

Още на другия ден  си купила чисто нов лаптоп, защото й трябвал за работата, пък и нямала откъде да влиза във фейсбук и да следи да реакциите на феновете си.

Нищо пък. Така си направих коледен подарък, вместо някой да ми купи, сама си купувам. Даже съм доволна. Новият ми лаптоп е по-хубав от стария, изфука се Анастасия и пропусна да каже дали вече е качила в него още голи снимки.

https://youtu.be/rmrBEuAKSQk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *