Борисов заплаши! Ако реформаторите продължат да клатят правителството – отиваме на избори!

Борисов голямаНадявам се реформаторите да размислят, да спрат да клатят държавата и  да разберат, че могат да причинят тежък катаклизъм в тази страна, каза ядосано Бойко Борисов, срещу когото тръгнаха протести.

Хич няма да им цепя басма, ако продължават така, ще отидем на избори две в едно! И там ще се види кого подкрепя народът и защо го подкрепя. Щели да оттеглят подкрепата си от коалицията. Ами щом искат – да я оттеглят. Това не значи, че ще привлека ДПС или БСП, ще ми ги пришият да управлявам с тях.

След девет месеца има избори за президент и тогава ще направим и едни парламентарни отново да видим кой кого ще бие, допълни заплашително премиерът. Ще ги изчакам да се налудуват и ако не, отиваме на избори.

Ако те разклатят държавата и излязат от управлението точно сега, няма да стане тяхната – да правим избори през зимата и после пак за президент. Президентът  също е към края на мандата си и за него ще е трудно да прави служебно правителство. България ще се дестабилизира, но може би това е целта на някои господа, размаха пръст Борисов.

В момента той не разбира, или не иска да разбере, че наистина управлява в коалиция с ДПС, което е повече от очевидно. Дори слепите го виждат и глухите го чуват.

Не разбира и че не някой иска да клати държавата, а хората не искат да бъдат повече управлявани така със заплахи и тропане по масата.

Не схваща, че задкулисието превзема държавата, че докато политиците си мерят…електората, хората започват да живеят все по-зле и по-зле.

Не може да иска да подхвърли на пенсионерите 40 лева за Коледа и те да викат Осанна!

Не може да увеличат детските с два лева и майките да пеят химни от радост, когато само едно бебешко пюренце струва над два лева.

Не може цените да хвърчат, безработните да се увеличават, мизерията да наднича зад всеки ъгъл, а ние да се тупаме в гърдите и да твърдим как Меркел и Камерън ни ръкопляскат, а Светиня МУ три папи са го галили по главата.

Не може да се живее така и г-н Борисов най-после трябва да го разбере!

https://youtu.be/Qs6HCBhpH6U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ти сам се клатиш с безумията си бе! С нахалството, с безпардонността! На тиква жокер не й требе!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *