Симеон Миланов: Избирате между смел защитник на правата на работещите и назначен, зависим Олигарх

Вижте горния колаж. Той ви отговаря на всички въпроси за балотажа за кмет на София. Този, който си въобразява, че има право да ви управлява по рождение, само защото е племенник на Петър Младенов и внук и син на милиционери, не смята за нужно да се обяснява пред „плебса“. Той е роден със сребърна лъжица в устата и няма да застане пред някаква си синдикалистка, която години наред търчи, за да се занимава с проблемите на работещите хора, на бедните, на инвалидите и пенсионерите, докато той развива бизнеси с парите на благородната си ДС-рода и успешно укрива…. пардон плаща данъци на тази държава. А това че се страхува от подобен дебат е друга тема.

АВТОРЪТ СИМЕОН МИЛАНОВ

Негово височество пребоядисаният принц Васко Ухото не пропусна тези дни да ни каже класическата дясна мантра напоследък, че „няма ляво и дясно“. Знаете ли защо? Защото, ако Ухото и приятелчетата му от ППДБ признаят пред все по-обедняваща България, че има ляво и има дясно, за тях няма да гладуват повече от 5-10 % електорат. Тъй като всяка политика защитава интересите на определена социална прослойка/съсловие/класа.

Десните политики в общия случай трябва да защитават интересите на едрия бизнес, на корпорациите, на висшата администрация, на елитите и на „партньорите“. Левите би трябвало (но, уви, от години у нас те също одесняват и успехът на Ваня се дължи точно на факта, че най-после имаме автентично ляв и социален човек) да защитават интересите на онези хора, които нямат необходимите капитали, икономически, политически и социални лостове, за да влияят на системата в своя полза. Десният човек може да си купува депутати, адвокати и каквото се сетите, а за нормалния работещ нещата седят другояче. На тези избори имаме класическа ляво-дясна дихотомия и противопоставяне, каквото и да ви лъжат.

Или избирате Ваня Григорова, защото е човек, който се е доказал в години борби за правата на работници, инвалиди, бедни, пенсионери, в битката срещу глобалистки проекти като Трансатлантическото споразумение (TTIP), Монсанто. Или избирате аристократът, който никога нищо не е създал без чужда помощ, и който вярва, че е роден, за да властва над вас и да ви гази. Избирате или гласът на масовия човек на кметския стол, или гласът на едрия бизнес, който се сраства с политиката ,формирайки това, което наричаме олигархия.

Да не говорим, че изборът за кмет на София, както глуповатите ни дясно-либерални приятели сами намекнаха, има и чисто геополитически последствия. Тотална доминация на ППДБ значи интензификация на участието на България в украинската война, потенциално дори и изпращането на български войски на източния фронт. Ако не отидете да гласувате за Ваня Григорова, просто гласувате за запазване на сглобката с всички произтичащи от това последствия. И те ще са не само за София, а за цяла България.

PS: Жалките черни кампании на обидени хора и прислужници на едрия бизнес и олигархията дори не си заслужава да се коментират.

PS-2: Когато говоря за „десни“ хора тук, имам предвид специално дясно-либералните елитчета в София. Не нормалния консервативен десен човек и представител на дребния и среден бизнес, който по странна ирония на историята стана съюзник на левия човек.

PS-3: Колажът горе е на Любомир Гутев

Коментар на Симеон Миланов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Понеже и двамата били “соросоиди”, пък единия бил “путинист”, другия бил конспиратор…
    Тотално се обърках.
    При двама “соросоиди” ще взема да гласувам за единия- отколкото да чакам заколението като, пази Боже, “духовно извисените”, които нищо не правят и оплакват съдбата си. И съдят другите.
    Те така!
    Пък по- добре да действам и да сгреша, отколкото да лежа!

  2. “Но вие не се наричайте учители; защото един е вашият учител, Христос; а всинца вие братя сте.”
    Матей 23:8

    Недоумявам как гордостта- любимия грях на дявола, продължава да тласка човечеството към бездната.
    В това число включвам и себе си- егото и гордостта ми толкова се развилняха, че си позволих да ви съдя.
    Единственото изключение, което допуска съдене според православието- е ереса.
    Ересът трябва да бъде изобличаван!
    Всички, самопровъзгласили се за “учители”, нарушили правилото в православието, на единствения Учител- Христос, трябва да бъдат освтлявани!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *