Страхил Ангелов: На Балотажа битката няма да е между партии, а на Народа срещу US-Колонизаторите! В София последните ще бъдат пометени от истинско Цунами!

Журналистът и политик Страхил Ангелов коментира резултатите от местните избори в София и страната. Направи го в свой пост във Фейсбук.

Ето неговия му коментар:

„Васил Терзиев и ало измамниците на отчет към US-посолството, които го издигнаха от благодарност, че дълго време го ползваха за „дойна крава“, ще загубят София! Колосалната преднината, която му дадоха „щедрите“ телевизии и социолози, се топи с всяка преброена бюлетина и разликата между него и Григорова ще е по-малко от 6% след като бъдат обработени всички протоколи в ЦИК.

На 5 ноември ги чака истинско цунами! Пълно унижение за ГЕРБ и Борисов, който договорено се опита да сдаде властта на провалената Фандъкова на шепа търгаши и някакъв милионер безпътник.

Днес ПП-ДБ ще нададат голям вой за миличките им машинки и ще направят всички възможни внушения, че за балотажа в столицата същите са нужни много, ама много… и спешно.

ППДБ, коалицията мандатоносител на сглобката, губят навсякъде – няма да вземат нито един областен град! А след като изгубят и София, правителството им и въобще т.нар. „евроатлантически сили“ губят легитимност, а Денков трябва моментално да си ходи – обратно в мрака, от където изпълзя! След балотажа следва оставка и предсрочни парламентарни избори. Ако в останалите оголяли и обосяли градове, пълни с население, което е толкова отчаяно, че не гласува, тумбите гербаджийска администрация и ромските махали вършат работа за утвърждаване на евро-атлантическия избор на България, то в столицата, в която живеят 2 млн. българи от средната класа, това е бита кауза.

Тази власт няма да може да запази настоящият си безумен формат, защото старо правило е, че загубиш ли София, губиш и властта в държавата.

На 5-ти ноември битката няма да е между партии, а на народа срещу US-шайката, която по безпардонен и арогантен начин се опитва да си напазарува градът ни! Това ще е истинска промяна без накачулени политици с изтекъл срок на годност.

Браво софиянци! А ти Кирчо, шарлатанино, спри да стрижеш Васко десето, продължавайки да го лъжете, че ще става кмет – няма да стане, на 5-и ще си ходи в къщи, а вие – на островите или по-добре в Курило! Обличайте водолазните костюми – потъвате!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Дано стане така. Противните Педали има още много козове. И още, янките не се отказват без бой!

  2. Браво, софиянци!
    На пети- излизайте да гласувате!
    Ще ги пометем, ала-бала сглобки, чворошоидни шарлатани, псевдореволюционери и сие!
    Крепост се превзема отвътре!
    Анатема за шарлатаните и пре(про)дателите на България!
    С чужди гражданства! Чужденци- смучат ни “наши” и “чужди” гости!

  3. Лицето, подвизаващо се като финансов министър, известно като “леля Асена”, не е допуснато до изборния процес, тъй като се оказало, че е “хамерикански” гражданин!
    Прокуратурата къде е?!
    Легитимни ли са?!
    Както всички взети и подписани от “тях” договори за ликвидиране на аецове, тецове, енергетика, продажба на български земеделски земи и т.н.?!
    ДАНС- понеже ми е ясно, че четете!
    Ми задействайте се! И вие имате семейства!
    Искате ли да бъдем ликвидирани от ала-бала сглобки?!
    Или си “мислите”, че ще ви подмине?
    Не- няма!
    Направете което е нужно.

  4. Страхиле, не ми се вярва 10% разлика да се стопят , че и обърнат.
    Ти вярваш ли, че някой ще иде да гласува ?! Аз не!
    Таз държава си заминава , аз очаквах тия педали да не съберат и 2 %, а то цели 30 . Пложението е безнадеждно !

  5. Ми чудесно.
    Може спокойно да легнете и да се предадете.
    Щото “нищо не зависи от вас”.
    Няма дилема- нема проблем.
    Така е по- лесно.
    И- да не забравяме: друг е “виновен”.
    Вие никога нямате и не сте имали “нищо общо” с това.
    Единиците смелчаги, дръзнали да действат- ми те нямат нищо общо, щот са “луди”.
    Те така.
    Само дето “лудите” са причината вас и децата ви да ви има днес.
    Утре лудите ще свършат.
    А вие- нормалните- ще отидете в “нормалния” свят.
    Ще бъде напълно заслужено.
    Заради вашия личен избор. И липсата на вяра.
    Имате право на този избор.

  6. Всеки покемон се е взел за велик мислител и тръгнал да се изявява като истерична сексуално незадоволена каспичанска инфлуенсърка. Дава акълец на останалите, без да е наясно, че с изцепките си помага на дебългаризаторите……
    Никога нищо революционно в човешката история не е било плод на „народа“. Нито една революция, нито една смяна на социалния модел, или на политически режим. Популиса винаги е бил подбутван на авансцената отзад , в полза на чужди интереси.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *