Следизборно: Светът да наложи Санкции на САЩ (С ВИДЕО)

Над 100 са страните по света, които през последните 70 години станаха жертва на подстрекавани от Съединените щати икономически санкции и организирани от ЦРУ преврати и цветни революции. Като се започне от Куба, Чили, Никарагуа и Филипините и се стигне до Ирак, Иран, Либия, Украйна и Венецуела… Обикновено, един от най-честите поводи на САЩ да обяви скрита война чрез икономически санкции, са проведените в съответната държава избори, които не са се харесали на Запада. Защото са довели на власт партия и лидер, които отказват да са колония на Запада.

Един от най0скорошните примери за това е Венецуела, където Съединените щати отказват да признаят президента Николас Мадуро, като вместо това подкрепиха лицето Хуан Гуайдо. И не просто го подкрепиха политически, ами се и опитаха да организират държавен преврат чрез американски наемници.

Или пък в Беларус, където много западни лидери вече наричат неизвестната домакиня Светлана Тихановская, „национален лидер“ и „президент“, въпреки че няма абсолютно никакви доказателства тя да е победила Александър Лукашенко на изборите (дори и те да са били манипулирани).

Излишно е да се казва, че по отношение на Русия Западът винаги си изнамира причина да й налага санкции.

Ако не е за правата на other-kin-овете („друговидците“ – хора, които си въобразяват, че са вълци, дракони, змейове и т.н.т.), то ще е заради „изборна намеса“, с която Кремъл е преодолял защитите на всичките 17 американски разузнавателни агенции. Или пък просто, защото някой в Държавния департамент се е събудил накриво.

Последно САЩ и послушковците им в ЕС заговориха за нови санкции срещу Москва заради предполагаемото отравяне на либералния онлайн блогър Алексей Навални. Нищо, че липсва мотив (всеки на мястото на Путин би се радвал на опозиция, която не може да спечели повече от 2-3 % от гласовете). Нищо, че самият Владимир Путин позволи лицето Алексей Навални да се изпрати на лечение в Германия. Кой да си зададе въпроса, защо ако Путин иска да го убие, ще го прати на германците да го спасяват, че и да намерят „доказателства“ за отравяне.

От Държавния департамент на Америка най-редовно говорят за международен ред „базиран на законите и правилата“. И в този ред на мисли, не е ли крайно време международната общност да наложи санкции на Съединените щати?

Защото, извинете, но избори, на които дядото на Уил Смит е гласувал за Джо Байдън, въпреки че е починал преди пет години, не изглеждат особено демократични.

Нещо не е наред с прехвалената американска демокрация, щом е възможно следното: Президентът Тръмп води с 800,000 гласа, когато изведнъж в щатите, начело на които са губернатори от Демократическата партия, преброяването спира, само за да се поднови отново с изведнъж появили се стотици хиляди бюлетинки, изпратени по пощата. И 90 % от тези бюлетини са за Джо Байдън.

„Има нещо гнило в Дания“, когато служители на избирателните секции признават, че са били принуждавани да слагат печати със задна дата на бюлетини, които са пристигнали часове или дни след приключването на изборния ден.

Колкото и да е харизматичен Джо Байдън, съмнявам се, че покойният боксьор Джо Фрейзър наистина някак си се е надигнал от гроба, за да гласува за демократа.

Да не говорим за тази „най-свята и демократична“ практика, която милиардерът Блумбърг и ЛеБрон Джеймс практикуваха в някои от южните щати на САЩ, като платиха гаранциите на затворници и осъдени престъпници под условие като излязат, да гласуват за Байдън.

И не, това даже не е някаква конспирация. Излезе си черно на бяло и демократите признаха.

Иначе казано, не само, че няма доказателства, че изборите в Съединените щати бяха демократични, честни и прозрачни (трудно ще има прозрачност, когато в Детройт и други демократически бастиони масово закриваха прозорците на бюрата за преброяване с картони).

Даже напротив:

Имаме всички основания да смятаме, че изборите в Съединените щати бяха недемократични, непрозрачни и манипулирани. Самият президент Тръмп ще повдигне въпроса във федералните съдилища, а може би и във Върховния съд.

Тук и сега е моментът, ако международната общност и особено Европейският съюз, са наистина толкова загрижена за демократичните стандарти, да наложат санкции на САЩ.

Нещо повече, ако въпреки възраженията на Тръмп и адвокатите му, Джо Байдън все пак стане президент на въпросната държава, международната общност трябва да признае Тръмп за истински държавен глава и да заклейми Байдън като самозванец и сатрап.

Ангела Меркел може да се срещне с Доналд Тръмп, така както се среща с Алексей Навални. Да му даде малко „позитивна енергия“ и да заяви, че Германия признава тъкмо него за истинския президент на САЩ.

Разбира се, Полша и Литва задължително трябва да пратят „духовна подкрепа“ на протестиращите в САЩ тръмписти (каквито несъмнено ще има ако въпреки общалването пред съда, президентът наистина е изгубил).

Нашенската евроатлантическа фея – международничката Екатерина Захариева също трябва да побърза да изтегли „за консултации“ посланикът ни в САЩ, както и заедно с Бойко да изразят възмущението си от липсата на демократична прозрачност зад океана.

Европейският съюз трябва да спре или поне да затрудни максимално излъчването на американски телевизионни канали като NBC, CNN и MSNBC на своя територия, тъй като очевидно те са вражески проводници на влияние.

Незабавно всички страни, които се готвят да купуват американски втечнен газ, трябва да разтрогнат всякакви договорки, които са имали с американците.

Въобще, човек би очаквал, че една справедлива и наистина действаща непредубедено международна демократична общност, която действа „на базата на правилата“, в този момент ще предприеме резки действия срещу очевидната липса на реална демокрация в САЩ.

Но, уви, това никога няма да се случи. Защото правилата важат само за бика, но не и за Юпитер.

Ако от Русия пристигнат 4 сигнала за нередности на изборите, „международната общност“ веднага протестира шумно и налага санкции на Москва. Ако иранците гъкнат дори веднъж, „международната общност“ мигом ги плаши с ядрено унищожение. Ако китайска риболовна лодка мине покрай оспорвани води, над които Китай има претенции от 2000 години, „международната общност“ в лицето на САЩ налага санкции и изпраща самолетоносачи в Южнокитайско море за респект.

Но виж, когато се окаже, че Съединените американски щати са една недемократична и несвободна държава, в която медиите са неприкрито лобистки, а държавната корупция е на такива нива, че нашите български феодали ще се изчервят от срам, тогава „международната общност“ си затваря очите.

Особено е интересно, че тази година, след като Джо Байдън някак магически успя да скъси дистанцията с Тръмп и да го победи, никой не говори за намеса на руски хакери на американските избори. Виж, когато преди 4 години Тръмп победи неолибералите, същите обявиха изборите за напълно манипулирани.

Може пък сега руските хакери да са си почивали? Или пък, както биха казали някои родни платени евроатлантици и соросоиди: „В Русия ватниците и тостер не могат да сглобят“. Същото смятат и събратята им от Демократическата партия на САЩ.  Да приемем, че са прави, но тогава ще трябва да попитаме: Как тогава тия технологично изостанали руснаци са способни да хакнат изборите в САЩ?! Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов, Skandalno.net

САЩ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА, НО КОЙ УПРАВЛЯВА САЩ?

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/wG4BmtFJMME

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ КОПЕЙКИН ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ИСТИНАТА ДАНО Я РАЗБЕРЪТ ПОВЕЧЕ ХОРА

  2. Явно тази МАМ не е рускиня, защото нейния руски не и руски, нуждае се от редактиране.
    За санкциите. Крано време т.н. „демократичната общественост“ по света да проумее че царят е гол.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *