Цветан Цветанов се Барикадира и Викна Полиция да го Пази от 100 Разярени служители на „Лев Инс“

Зад полиция и охрана, уплашения до смърт Цветан Цветанов се барикадира, за да избегне среща със 100-тина разярени служители на „Лев Инс“ в Пловдив. Това се случи в събота на 14.11 при откриването на новия офис на партията му в града под тепетата. На събитието хората на „Лев Инс“ се оказаха тройно повече от гостите. До спонтанната акция се стигна, след като повече от 45 дни Цветанов се кри в отказ да отговори на въпросите, поставени от „Лев Инс“. По тази причина вчера над 100 служители на „Лев Инс“ от цяла Южна България издебнаха бившия втори в ГЕРБ в Пловдив, за да му потърсят сметка, защо се крие и кога ще отговори на зададените му въпроси.

От компанията настояват Цветанов да каже съзнава ли е колко щети нанесе през 2010 г. като вътрешен министър и ще се извини ли публично на бизнесите, на които навреди, както и на лекарите, които без основание нарече престъпници от парламентарната трибуна- там, закъдето се е запътил отново?

Застрахователите питат още бившия вицепремиер променил ли се е през последните 10 години или намерението му е отново да управлява чрез произнасяне на фалшиви присъди по медиите и с брутални репресии върху цели бизнеси?

От „Лев Инс“ припомниха, че през 2010 по лично разпореждане на Цветанов, офисите на компанията бяха затворени. Безпричинно полицията и прокуратурата иззеха техника и документи – с цел да бъде блокирана и дори заграбена собствеността на фирмата, а срещу служителите се водеше открита репресия в и извън дружеството. След многократни проверки на компанията и служителите в нея, след стотици ревизии на юридическите лица и хиляди на физически такива, бе доказано, че нито компанията, нито служителите в нея са сторили нещо нередно, но това остави траен отпечатък върху психиката на служителите и срина частично бизнеса на компанията.

За да отговори на въпросите им, хората от „Лев Инс“ поискаха да се видят с Цветанов на коктейла по повод отварянето на новия офис на партията му „Републиканци за България. Но притеснен и очевидно неподготвен за този разговор, той се опита да избяга, като се скри и заключи в задна стаичка на партийния офис.

Барикадирането му още повече амбицира присъстващите да бъдат непримирими и да настояват за разговор с бившия втори в ГЕРБ. Това принуди Цветанов да извади най-силния си аргумент: Не можел да се срещне с тях, защото се притеснявал от  COVID-19 и… мерките били за това – да се спазват. Така иззад вратата той обясни нежеланието си да излезе да отговори пред събралото се мнозинство. Но и този негов аргумент не помогна и накрая се наложи да приеме в стаичката петима служители на компанията.

В проведения разговор, силно притеснен, Цветанов не даде логичен отговор защо се е скрил и защо в продължение на два месеца не отговаря на нито един от въпросите, както и на писма и обажданията от страна на хората, на които даде обещание пред Интер Експо център. Цветанов, затруднен да бъде искрен, се оправда, че не е разбрал естеството на въпросите и отново прехвърли вината за действията си на друг, като отказа да назове име. Притеснен от неочакваната среща, той многократно призова охраната на сградата да се намеси, в опит да избегне неудобните въпроси и накрая, изгубил всякакъв контрол над ситуацията извика полиция.

Изтиканите от пристигналите ченгета извън офиса на партията служители на „Лев Инс“ дадоха своите аргументи за присъствието си на организаторите на събитието и гостите, които приеха мотивите им, а половината от присъстващите на мероприятието напуснаха сградата заедно с хората от компанията и продължиха разговорите си отвън.

След поредния опит на Цветанов да избяга от „Лев Инс“, служителите са още по-мотивирани и ще продължат последователно да задават своите въпроси както на Цветанов, така и на шефа му Бойко Борисов. Те са решени да търсят отговори за действията им като вътрешен министър и премиер, за да стане ясно, че оттук-нататък ще е така – когато вършиш престъпления – трябва да си понесеш последствията. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Това безобразие само в България може да се случи – престъпник да иска да властва безнаказано ,един път изгонен,вместо да е в затвора.

  2. с престъпника цвико никога няма да се разберете само разстрел

  3. НАРОДНИЯ ПРЕДАТЕЛ ЦВЪКО КРАДЕЦА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *