Сигналът на Васил Божков до Прокуратурата: Дадох 60 млн. лв. на Борисов под масата! Разполагам със снимки, записи и свидетели!

Изтече сигналът на Васил Божков до прокуратурата. Ето какво съдържа:






КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Ситуацията започна да излиза извън контрола на Хунтата. Васил Божков се оказа необичайно костеливорех, който е напът да счупи зъбите на Борисов и мафиотската му шайка. Без съмнение всички чужди посолства в момента следят случая и пишат грами до централите си. Не че онези не са същите хиени, но имиджът на марионетката им Борисов се рути и това май ще е причината да го пратят в аут. Борисов определено е силно притеснен. Снощи се кълня в ефир, че от Божков пари не е взимал. Щом Гешев изостави пренебрежителния си тон как нямало да си причинява да чете писаниците на един подсъдим, положението е сериозно. Замазването е невъзможно. Каква ирония само… Една оцеляла през въздългия 30-годишен преход мутра е на път да катурне баш мутрата, дето дотам изнагля, че се чучна в управленското кресло да ръководи държавата.Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Дано, ама нада ли. При тази политеческа обстановка и при тази правосъдна система, едва ли Божков има някакви шансове да обърне Борисов по гръб. Смятате ли че Гешев ще се самосезира от сигналите на Божков?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *