Сега развяват знамена и боядисват светини, скоро ще започнат да размахват ножове

Това, за което предупреждавах преди седмици, вече е факт! Тези, които приютихме и на които осигурихме всички условия за живот, вчера показаха истинското си озъбено фашистко лице!

Вчера тези, на които евроатлантическите ни управници закичиха знамето на Столичната община, се изгавриха с една от българските светини! Същите тези украински фашаги, подпомогнати от тукашните соросоидни фашаги без никакъв свян изрисуваха Братската могила с фалшивия си миротворчески цвят и нацистките свастики, които вече и малките деца разбраха, че са веруюто на русофобска Украйна!

Така наречените демократи, миротворци и жълтопаветници не се посвениха да се изгаврят със словото на българския поет и революционер Христо Ботев. Сега развяват знамена и боядисват светини, а скоро ще започнат да размахват ножове, така както направиха с полския младеж, който се опита да защити едно полско момиче в собствената му родина от пияните пришълци-миротворци!

Димитър Байрактаров

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ех,Байрактаров,а от СКАТ ходи в Русия и доказа,че руснаците никога няма да направят помпена станция за Южен поток,помниш ли?Цял филм направихте с Винкела,за да ни убедите,че никога няма да има такъв газопровод.И познахте,но пък има Турски.Благодарение на вашата патриотична дейност.

  2. ВСЕКИ КОЙТО ПОМАГА НА УКРАИНЦИТЕ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН Е НАЦИСТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ

  3. Е,то отдавна е ясно,че това е поредния лакмус – има мъже в България или няма.Шайката мошеници, наричани българско правителство, всячески съдейства на фашагите. Сега вече спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се.Или има достатъчно мъже в България, които „за няколко деня, тайно и полека“ ги слагат където им е мястото, или те ще разпалят гражданска война в страната.Плюс,че никой не повдига въпроса, който е много важен и който, до сега, съм чула само румен Петков, в предаването на Васил Василев, да повдигне – а именно за здравния статус на украинците идващи у нас и какви „подаръци“ те ни носят, имайки предвид, че са първи по нива на СПИН в Европа, високи нива на туберкулоза, полиомиелит и др. прелести. Плюс официалната информация от руска страна за открити 30 американски биолаборатории на територията на Украйна, плюс потвърждението в американския конгрес, че такива лаборатории има и сега те се ликвидират СПЕШНО, за да не попаднат документация и щамове в руски ръце. А колко безопасно може да бъде едно спешно ликвидиране може да се досетим и колко ги болят някои части на тялото американците какво може да плъзне в Украйна след такава „ликвидация“, също е ясно. От руска страна беше разпространена информация, че в тези лаборатории са разработвани причинители, действащи приимуществено на славяни и, че в Луганска област преди няколко години е умишлено разпространяван щам на туберкулозната бактерия, устойчив на използваните туберкулостатици. Пуснаха укропите навсякъде, без карантина, без проверка. Това не може да е случайно, след като до тогава имаше строги противоепидемични мерки, а с идването на укрите всички мерки изведнъж отпаднаха. Не знам какво е прогнозирал автора на материала, но аз това го пиша за пореден път и имам сериозни опасения.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *