Светослава Рудолф остана вкъщи на Нова година, за да си пази стаите от Тадаръков

ТадаръковиВойната на семейство Тадаръкови навлезе в неочакван антракт по празниците, а ужасният план Светослава да бъде изхвърлена от общото жилище с полиция и белезници, най-вероятно няма да се състои.

Предпразнично Светослава хвърли бомба в социалната мрежа, оплаквайки се, че мъжът й готви зловещ подарък – точно  на 29 декември, две дни преди Нова година да я изгони от апартамента, който е съседен на неговия и е негов, със съдия-изпълнител.

Въпреки че беше шокирана от заканата и дори заплаши да се самозапали публично, находчивата журналистка му намери цаката – днес наъй-вероятно  тя ще получи решение за спиране на съдебното изпълнение, поради това, че имат още висящи дела с Тадаръков.

Моята  адвокатка  написа в жалбата ми до ВКС, че заради висящото дело, идването на съдия изпълнител в дома ми е незаконно,  похвали се  Светослава. Тя твърди, че сега е по-спокойна, защото е прекарала Коледа заедно с двете си щерки, които съдът е присъдил на бащата.

Тадаръков пък празнувал с децата  Нова година. Изморена от епичната семейна битка, журналистката дори не мръднала от София на 31 декември, а изкарала празника с родителите си. С децата ми беше много хубаво, разменихме си подаръци, ходихме с малката на кино, също като едно време, споделя умилена  тв водещата.

След доста умуване, Светослава е решила засега да не оспорва съдебното решение за дъщерите й да се грижи богатият й бивш  съпруг, за да може да осигурява финансово образованието им в Англия. Не бива  да им отнемам този шанс, те трябва да учат в качествени училища, каза журналистката. Тя допълни, че отношенията им с Димитър са толкова студени, че даже не си разменили есемеси за Коледа и Нова Година.

Той  иска само да ме тормози , за да плача денонощно. Набедена от екссъпруга, че върти едновременно няколко любовника, тя смята, че около самия него винаги е имало гаджета, но тя никога не се е ровила в авантюрите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rW3nbxQGAxY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *