Шок! Антон Хекимян и Наско Месечков тайно влюбени!

Наско възглавницаАнтон Хекимян се оказа, тайното гадже на Атанас Месечков, Това пише в. „Всеки ден“, като се позовава на отлично осведомени източници от гей средите в столицата.

Миналото лято те имали близо тримесечна връзка, но тъй като и двамата били известни, от съображения за дискретност изобщо не се показвали в обществото заедно и така успели да запазят тайната.

Отношенията им обаче се разпаднали, след като журналистът на няколко пъти  разбрал, че е в ролята на рогоносец. Палавите забежки на Наско го разстроили и му дошли нанагорно, защото танцьорът непрекъснато отивал на лов за топли гаджета в гей клубове, или си хващал някого за една нощ в интернет. В същото време приятелката на Антон скъсала с него по телефона, без да му дава обясения защо. Явно той добре е знаел причината, тъй като не хукнал да й иска обяснения и да плаче за прошка.

В същото време и Наско, и Антон не се умояават да демонстрират, че са големи мъжкари и ходят на партита и се показват в обществото предимно с жени. Една от големите  авантюри на Хекимян е с красивата Василена, с която ту се оставят, ту се сдобравят,  а на Месечков показната любов  с Мика Стоичкова, на която уж й предложил брак, но тя паникьосано избяга отвъд Океана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MAAB8vVJDRs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *