Линдарева и Кучкова станали жертва на черни серии

Кучкова, ЛиндареваИма черна серия за нас двете, изплакаха Зорница Линдарева и Елена Кучкова, които цъфнаха през първия работен ден на новата година на телевизионния екран.

По липса на други мераклии да се изказват по проблемите, вълнуващи зрителите, двете моделки с радост, че имат аудитория, изплакаха болките си.

Надупчиха ми и четирите гуми на колата, счупих си любимите очила, откраднаха ми всичките саксии с коледни звезди.  Това са някакви злобни съседи, не зная кои са, но заради тях всичко ми тръгна наопаки. Това заключение направи  Зорница Линдарева, която се възмути от хорската злоба и от това, че е се е наложило да се главоболи с гумите и да се кахъри за саксиите точно на празника.

Към нея се присъедини и Елена Кучкова, която разказа за доста шокиращата  си среща с таксиметров шофьор, който при  маневра от нейна страна се забил в колата и огънал ламарините на „Мерцедеса” й. Този човек едва не ме уби, а после мен изкараха виновна, ожали се плеймейтката.

Въпреки това двете  се обединиха около идеята, че човек трябва да мисли позитивно и да не се ядосва  на битовите дреболии. „Ще продам тази кола, просто не ми върви с нея. От удара ми хвръкнаха очилата и си загубих едната  обеца”, допълни  Кучкова. Продажбата щяла да  стане след като всички повреди по возилото бъдат отстранени в сервиза, тъй като си имала Каско.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mX63tNaaHQM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *