Нова мода! Десетки пикли в реанимация, отровени от алкохол

пияна13-годишна бургазлийка постави началото на тийнейджърската алкохолна вакханалия тази година.

Модата вече е друга. Вместо да се хвърлят пиратки, да се танцува и да се надува музика до дупка, младите се въоръжават с кашон бутилки и ги изпиват почти на екс. Бургаското девойче е спасявано в реанимация и вече освободено за домашно лечение, където не я ясно дали лекувайки се,  не си допива от останалите запаси.

15-годишна кака от Монтана също е прекарала останките от празниците в болницата, а лекарите са се борили да спасят живота й.

Най-тежък е случаят в Благоевград, където цяла компания се натъркаляла по земята. Този път главният герой е младеж, за чийто живот също се борят и то все още. Огромното количество алкохол го е докарало до кома, има нарушения в зрението, а лекарите се съмняват, че са увредени и част от мозъчните му клетки. Черният му дроб пък почти не функционирал.

Медиците, отишли с линейка на мястото на купона били втрещени от гледката. Момци и девойчета били нападали по земята и спяли кой където е сварил да падне, а момичетата лежали в повръщано и били напикани. Лекарите обаче преценили, че ще изтрезнеят и сами  и погнусени си тръгнали, отнасяйки само изпадналия в кома.

Цяло щастие е, че има само един ранен от пиратка, но в същото време има стотици отровени от алкохол деца.  Явно вече това е модерно – да се напиеш като прасе и да отметнеш празника я в болницата, я с няколкодневен махмурлук.

В случая се пита къде са били родителите на напиканите от пиене дечица и кой трябва да плаща лечението им в болницата. Не е ли логично вместо българският данъкоплатец да плаща от джоба си за алкохолните изцепки на малолетните, собствените им родители да се бръкнат в джоба? Една яка сметка ще ги накара да се замислят и да контролират по-добре рожбите си, които са се запътили към попрището на бъдещи безнадеждни алкохолици, което е по-страшно дори от наркоманията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OTaBDUn8Oxc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А в това време родителите на рожбичките къде са пили, та не са ги видяли?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *