Безработната Венета Райкова стана домашен алкохолик

Венета пиенеБившата водеща Венета Райкова го удари на живот или по-скоро на празничен запой, призна си самата тя и даже се щракна за доказателство.

 Още преди Нова година блондинката дръзко се похвали, че е започнала да пие от обяд, като почерпката  започнала още от предния  ден и продължила на принципа – клин клин избива .

Всяка година си обещавам, че на 30 декември ще я карам по-нормално и по-кротко, за да имам сили да посрещна подобаващо с наздравици  Нова година. И всяка година нарушавам обещанието си и почваме от обяд! Наздраве на всички! Ей така е хубав животът!“, похвали се иронично Райкова с чаша в ръка.

 За да докаже думите си, Венета веднага публикува снимка с чаша в ръка и забит в тавана леко разфокусиран  поглед. На други снимки стана ясно, че подпийналото семейство се е съблякло и е отишло да плува в басейна на комплекса с цел изтрезняване по никое време.

Венета иска да представи пиянството си като шега и новогодишно отпускане и разпускане, но нейни приятелки твърдят, че това е само маска. Зад широката й усмивка се крие дълбока рана от факта, че изпадна извън борда. Миналия сезон предаването й „Горещо“ бе свалено от ефир. После по милост тя бе наета да коментира Брадъра, даже й измислиха предаване „Голямата уста“, но риалитито свърши и тя остана безработна.

Този факт се отразява не само на финансите й, но и на самочувствието й и тя теши мъката си с алкохол.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bpgxN6nbHvo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *