Дичо ще става баща на момиченце

дичо и карина1Певецът Дичо и половинката му Карина очакват първородната си дъщеря през март.

Те вече са избрали името на таен семеен съвет, но не искат да го разгласяват все още. Името й сме го решили двамата още преди време, когато  си говорихме и обсъждахме  тази тема. Детето ни обаче няма да е кръстено на името на близките ни, каквато е традицията, а сме си го избрали такова, каквото на нас ни харесва и каквото на нея ще подхожда, обясни музикантът.

Карина работи като  графичен дизайнер и смята да роди по естествен път. Не иска никавво секцио и изкуствено предизвикано раждане, както и упойки.

Бебето е планирано и дългоочаквано. За да го създадат,  влюбените са работили по въпроса близо  година. Днешните майки не забременяват лесно, а и Карина не е в крехка младост.

Още не знам за какво става въпрос, чувал съм, че е трудно и отговорно, но сериозно се подготвям психически, че ще ставам татко, призна Дичо. Той призова всички двойки, които имат проблем със зачеването на бебе, да не прибързват да ходят по лекари и да си дадат време нещата да се случат по естествен път.

Карина и Дичо са заедно повече от седем години, като са се разделяли няколко пъти, а след това са се събирали отново. През лятото те въртят кръчма край морето. Мечтаят да живеят някога  в Рим, а за сватба изобщо не бързат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/ipjTBuRFBWU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *