САЩ срещу Русия – Войната е неизбежна и до месеци!

В началото на 2020 г. в глобалната политическа картина на планетата е ясно едно нещо – че само Голямата война върви по разписание, а директния физически сблъсък ще е съвсем скоро.

Мнозина ще възразят: какво пишете, „Скандално“, никаква нова голяма война не е била обявявана.

Отговаряме: всъщност, след Първата световна война нито една война не е била обявявана официално. Нито една. А и с Първата, нещата не бяха ясни, но все пак се наложи мнението, че началото й е на 28 юни 1914 г., когато сръбският националист Гаврило Припсип застреля австроунгарския престолонаследник Франц Фердинанд и започна първата голяма касапница – Австрия срещу Сърбия, Русия зад Сърбия, Германия срещу Русия и Франция… и т.н.

И Втората световна война не беше обявена, и тя е без начало. За едни то е аншлусът на Австрия от Хитлер, мюнхенският сговор срещу Чехия, атаката на Райха срещу Полша, или 22 юни 1941 г., когато нацистите атакуваха СССР.

Така е и със сегашната Трета световна /или Четвърта, ако за Трета счетем Студената/. За едни началото беше през 1991 г. с разпадането на СССР, за други – тероризмът на 11 септември 2001 г., в Ню Йорк, за трети – войните на НАТО срещу Югославия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Централна Азия.

Но ако изчислим нещата, всъщност в сегашната голяма война участват много повече държави, отколкото във Втората световна. За всеки случай я нарекоха хибридна, т.е. многообразна – финансова, икономическа, информационна, геополитическа, гореща… Зад тези термини се крие най-голямото преформатиране на света през последните векове и появата на нови геополитически проекти. Господствалият доскоро Англосаксонски- ционистки проект, т. е. проектът на глобалния доларов паразитизъм, слиза от планетарната сцена.

Това е война на унищожение в пропорции, каквито не е имало в миналото.

Това е война за доминиране, за сфери на влияние, за контрол над ресурсите, над икономиката и за даване път на нови геополитически проекти.

Фронтовете са ясни. от едната страна е англосаксонският ционистки триумвират, представляващ Запада, който, за да оцелее, трябва да разпали нова война.

От другата страна са Русия и Китай, единствените страни, които с едно натискане на копчето – икономическо и военно- могат да унищожат Запада и САЩ.

Западът с това никога няма да се примири. Никаква мимикрия не може да прикрие тези реалности. Всички решения на Запада са взети отдавна. САЩ по принцип не могат да съществуват без война. САЩ винаги са били спасявани от война. Сега на САЩ отново е необходима война, но такава, след която да запазят своето съществуване. Това вече е невъзможно.

Но въпреки пълната неадекватност на американските ядрени сили спрямо руските или китайските, Вашингтон продължава да плаши с ядрена война. Блъфът е колосално опасен, защото не е ясно докога търпението на Москва и Пекин ще издържи.

От САЩ още през 2016 г. изтече информацията, че се готвят да нанесат обезоръжаващ ядрен удар по Русия. Това означава 7000 крилати ракети, повечето от тях с ядрени заряди в един удар срещу Русия. Именно толкова ракети могат едномоментно САЩ да използват във военен конфликт срещу Русия. Надпреварата във въоръжаванията беше възобновена на безпрецедентно високо равнище.

И Русия се готвеше за катаклизма. Путин през 2017 г. каза: „Ние живеем на прелома на геополитически епохи. А епохите, както показва историческият опит, се сменят една с друга със световни войни.“ Външният министър Лавров добави: „Появява се принципно нова картина на света, която не се помества в наложената от няколко столетия представа за доминирането на Запада в световната икономика, финанси и политика. Международната ситуация днес се определя от това, че светът преживява преходен период. Ние имаме началото не просто на поредния исторически етап, но, съдейки по всичко и на смяна на епохите. Светът навлезе в епохата на огромни промени и на дълбоко трансформиране в глобалната политика, икономика, обществен живот, в сферата на промишлеността, информационните и социални технологии. Историята поне в това нещо е единодушна – смяната на световния ред в такъв мащаб, който наблюдаваме днес, като правило се е съпровождало винаги, ако не от глобална война, то от верига интензивни конфликти с локален характер. Рисковете не намаляват, а растат.“

Онова обаче, което идва от Вашингтон показва, че войната е на прага. Надеждите за мирен изход са все по-малко. Светът преминава в онова състояние, когато гигантският обем натрупали се от столетия противоречия – национални, геополитически, исторически, религиозни, финансови, културни вече по принцип не се поддават на мирно регулиране с помощта на дипломатически и политически начини.

Дали ще има нова голяма война или не – въпросът е риторичен. Различия може да има само в сроковете.

Що се касае до Русия, там нещата са ясни – колкото по-късно, толкова по-добре.

САЩ от своя страна бързат, не могат да губят време, защото затъват в своята системна криза, от която няма изход. По-добре сега, докато не са изгубили окончателно своя потенциал.

Така стигаме до най-опасния момент – самовнушението на САЩ, че са най-силни и могат да си позволят война с Русия, т. е. сега или никога. Нищо по-погрешно. Не само че не са най-силни, но и са доста по-слаби. Това може да е трагична за САЩ самозаблуда. Със САЩ могат да се разправят индивидуално даже КНДР и Иран.

Но въпреки своята слабост САЩ продължават със своите провокации. Вече излязоха от всички договори за поддържане на глобалната стабилност – последният беше Договорът за съкращаване на ракетите със среден и малък обхват.

Остана да действа поне засега Договорът за ограничаване на стратегическите нападателни оръжия между САЩ и Русия /СНВ-3/, чийто срок изтича през февруари 2021 г. Но от Вашингтон вече дават сигнали, че ще излязат и от него. Какво ще остане? Нищо!

Заради това Путин през декември заяви, че Русия е готова без каквито и да било условия да продължи действието на договора СНВ-3, на което засега не получи отговор.

Същото повтори и Сергей Лавров на срещата си Тръмп на 10 декември 2019 г. във Вашингтон.

Подобно предупреждение отправи и министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу, а именно, че САЩ излизат от все повече договори и зоната на сигурността става все по-тясна и ситуацията става все по-лоша всяка година.

Това означава, че Русия е принудена да се готви за най-лошото. Путин предупреди: „Русия никога повече няма да позволи да се води война на нейна територия“.

Този път Русия няма да бъде изненадана или изпреварена. Отговорът й е на ново военно и геополитическо равнище – хиперзвуковото. Новата война ще се решава за минути и секунди с хиперзвуковите оръжия, с които Русия и Китай изпреварват САЩ и НАТО с десетилетия – новата тежка ракета „Сармат“, хиперзвуковите „Авангард“ и „Кинжал“, атомнията „Буревестник“, оръжието на „страшния съд“ – „Посейдон“, „Калибър“, „Искандер“, С-400 и С-500, Су-57, танкът F-14. Въпреки че се занимаваме с оръжейната тематика от 50 години, даже и ние вече имаме проблеми да следим най-новите оръжия на Русия и Китай /на някои от тях се спираме по-долу/.

С една дума – „хипервойната е в хиперетап“, в който скоростта се изчислява в секунди и минути.

Един пример: Скоростта на звука, както е известно, е равна на 331 м/сек., във въздушното пространство 10 маха се равняват на 3310 м/сек., т.е. за една минута тази ракета може да измине разстоянието от 200 км. Защитата срещу нея е невъзможна. При далечина до целта от 10 000 км ракетата стреля почти от упор – за 50 мин. т.е. толкова, колкото Тръмп да слезе от Овалния кабинет в бункера под Белия дом. Ако успее.

Хипервойната навлезе в нов етап. На сцената е едноличен лидер – Русия. Китай догонва. САЩ изостава безнадеждно.

Като единствен аналитичен център в Европа, съчетаващ геополитиката, геоикономиката и войната, преди много години насочихме вниманието към хиперзвуковото ракетно оръжие на Русия и САЩ. В условията на новата студена война /която се определя и като Трета световна/ именно хиперзвуковото оръжие става решаващият фактор за абсолютно всичко.

Целият свят знае, че такова оръжие Москва вече има в нея ядрено и неядрено въоръжение. В ядрения вариант на новата тежка шахтена „Сармат“, за нанасяне на неприемливо поражение на САЩ е напълно достатъчна само една ракета. Повтаряме – само една ракета.

Какво всъщност е хиперзвукът? Това е способността на всеки материален обект – самолет или ракета, маневриращ в атмосферата със скорост поне пет пъти надвишаваща скоростта на звука, така нареченото число на Мах, равно на 331 метра на секунда.

Във военната област това отдавна е постигнато. Междуконтиненталните балистични ракети летят със скорост 25 Маха. Но това правят в Космоса, т.е. в безвъздушно пространство на височини, в които няма въздух и съпротивление на въздуха и има възможност за аеродинамично маневриране и управление на полета.

Военните самолети това правят на височина от 20 до 25 километра, а космическите апарати – на височина не по-малка от 140 км /параметрите на ниската орбита/.

Промеждутъкът от височина между 20-25 и 140-150 км се оказва недостъпен за военно използване. Но именно този диапазон на височината – достъпен само за хиперзвукови летателни апарати, е с фантастични перспективи за бойната ефективност.

Защо хиперзвукът е толкова важен за военните? Отговорът е прост и се съдържа в три думи – скорост, точност, неуязвимост.

Хиперзвуковата ракета, летяща с огромна скорост, може да порази всяка точка на планетата в течение на един час, като, благодарение на своето качество да маневрира и коригира курса по време на целия полет, може да удари целта с точност до един метър.

Движейки се в плазмен облак ракетите остават максимално скрити и абсолютно невидими за системите за противоракетна отбрана. Никаква ПРО на САЩ. Заради това тези ракети превъзхождат всички образци оръжие, в това число и термоядрените боеприпаси.

Хиперзвуковият полет е незабележим не само за съвременните средства за радиолокация. В обозримо бъдеще даже не се предвижда създаването на средства за прехващане на подобни ракети.

Това означава, че налице е нова стратегическа ситуация в света с огромно превъзходство на Русия над САЩ.

По-просто казано – за един момент може да бъде обезглавен всеки противник и да бъдат парализирани неговите способности за съпротива и ответен удар.

Американците, въпреки старанията си, не успяха да създадат даже експериментален прототип на това оръжие. Руснаците обаче успяха да създадат не само прототип, но и пълноценен образец, който е готов за влизане в серийно производство.

Това разбраха и в САЩ и паниката е тотална.

За света победата на руския хиперзвук мина почти незабелязано. На 21 април 2016 г. в Оренбургска област за проверка на хиперзвука в летателен апарат беше изстреляна балистична ракета и изпитанията бяха успешни. След това дойдоха уточненията – пускът е бил от полигона Домбаровский на серийна ракета РС-18Б „Стилет“, като беше изпробван хиперзвуков боен блок за тежката междуконтинентална балистична ракета от новото поколение – „Сармат“, която ще замени РС-18 „Сатана“.

Реално това означава, че в световните стратегически ядрени сили стана революция.

В ядрен вариант една такава ракета „Сармат“ е достатъчна да нанесе гарантирано на САЩ неприемливи поражения. А в неядрен вариант „Сармат“ ще стане супероръжие, съчетаващо колосалната скорост на междуконтиненталната балистична ракета с точността на попадението на съвременните крилати ракети. Става дума за това, че бойните блокове на балистичните ракети, даже на най-съвременните, имат кръгово отклонение /т.е. радиусът на кръга, в който попада блокът с вероятност 50 процента/ 220-250 метра. А радиусът на кръга, в който бойната глава попада с вероятност 99 процента е три пъти по-голям. Но маневриращата хиперзвукова бойна глава на „Сармат“ ще може гарантирано да удари цел с точност до няколко метра. Хиперзвуков удар с точност до няколко метра!

Своята цел „Сармат ще може да атакува даже през Южния полюс, т.е. от направлението, на което американците нямат никаква инфраструктура за противоракетна отбрана.

Проникващата способност на бойните глави на новата ракета е уникална. Тя се дължи не само на качествата на самата ракета, която, до отделянето от нея на бойните блокове, има възможност да маневрира с високи натоварвания. Висока маневреност имат и самите бойни глави. освен това те имат и средства за радиолокационна борба. Точността им нараства. При насочването към целта сега максималното отклонение е 5-10 метра. Това дава възможност при необходимост да се използват вместо ядрени – кинетични бойни части, които ще разрушат обектите на противника с механичен удар с огромна енергия.

Бойният блок може да бъде чисто кинетичен с проста бойна глава. Без никакво взривно вещество вътре в нея. При тегло на тази глава например от 1 тон, а „Сармат“ ще може да носи до десет тона полезен товар, и при тази колосална скорост, с която тази глава ще удари в земята, ефектът ще е равен на взрив от стотици тона тротил и гарантирано ще унищожи всяка цел на повърхността или под нея, защитена от многометров слой железобетон.

Всичко това означава, че след въвеждането на „Сармат“, Москва, даже без използването на ядрено оръжие, ще получи уникалната възможност за глобален изпреварващ удар, т.е. да унищожи на Земята всяка цел с известни координати в течение на 30-40 минути.

С ядрено въоръжение „Сармат“ ще нанесе гарантирано неприемливи унищожения на САЩ с минимално количество ракети. Това ще е уникално оръжие, което в САЩ едва ли някога ще се появи.

Шах и Мат.

Хиперпредставлението обаче тепърва започва. Този път шокът е наистина зашеметяващ и наистина исторически.

Реакцията на САЩ и НАТО беше предвидима – такова нещо не е възможно, това е мистификация, зрителна измама, стара ракета с нови бойни глави не може да лети с тази скорост, защото ще се стопи, а ако лети на тази скорост, не може да се управлява нито по хоризонтална, нито по вертикала, няма такъв метал, който да издържи нагряването от няколко хиляди градуса и т.н.

Оказа се, че всичко това е възможно.

След излизането на САЩ от Договора за РСМД Тръмп съобщи, че ще възроди „програмата на Рейгън за противоракетна отбрана, така наречената „Звездни войни“, които бяха огромен блъф. Това би трябвало да е много важно, тъй като към стратегията за изпреварващия удар на САЩ, преди всичко срещу Русия и Китай, сега Тръмп предвижда качествено нова програма за противоракетната отбрана за американското господство на сушата, морето, въздуха и киберпространството и даже в космоса. С една дума Пентагонът ще прехваща и унищожава на всички стадии на полета – земята, водата, небето и космоса, всички балистични ракети на всички противници – Русия, Китай, КНДР, Иран и т.н., в това число и хиперзвуковото оръжие.

Ако трябва да съм откровен, тъй като се занимавам с ракетно-ядрената тематика 45 години, по-голяма глупост отдавна не бях чел. САЩ не само не могат да нанесат изпреварващ удар, но нямат и няма да имат в обозримо бъдеще никаква ПРО. Даже срещу КНДР И Иран, да не говорим за хиперзвуковото оръжие.

Що се отнася до „Звездни войни – 2“ ще припомня, че при Рейгън се предполагаше, че, за да може нещо такова да действа, трябва да има поне 4000 космически апарата, които могат автономно да фиксират пусковете на ракетите и да взимат решение за тяхното унищожение, но се отказаха от тази идея. Защото изчислиха, че тази групировка трябва да се състои не по-малко от 100 000 малки спътници. И веднага се появява въпросът какви шансове имат САЩ да отразят масиран ядрен удар. Никакви.

Ако Русия и САЩ започнат пълномащабен военен конфликт, САЩ нямат никакви шансове да оцелеят при масиран ядрен удар. Максимумът, който ще могат да постигнат САЩ, е да свалят всяка десета ракета на противника. Това означава, че 90 процента от бойните ядрени заряди ще стигнат до САЩ и ще се превърнат в ядрена пустиня. Няколко пъти. Едновременно със С-500 Русия, а и Китай, постигат абсолютна антиракетна защита на своите територии.

Излизането на САЩ от Договора за средните и малки ракети ги постави в още по-неизгодна ситуация, защото към наличния си арсенал сега Москва официално ще може да прибави преди това забранените системи с ядрени и неядрени заряди.

Освен това никакви локални системи за ПРО няма да помогнат на САЩ, защото ракетните атаки ще се посипят от всички страни от всички противници, Русия, Китай, Иран, КНДР.

Путин предупреждаваше САЩ да не излизат от Договора за средните и малки ракети. Сега ги предупреждава да не излизат от Договора СНВ-3, т.е. за ограничаване на стратегическите „големи“ ракети.

Ако Тръмп направи това по-добре е да се върне към организирането на конкурси за красиви девици.

p.s. Що се отнася до новия военен съюз между Русия и Китай, двете страни, в случай на нужда, могат да съберат 120-милионна армия. 100 милиона – Китай, 20 милиона – Русия. Ако към това прибавим че двете супердържави имат хиперзвукови ядрени оръжия, Тръмп, Джонсън, Нетаняху, Макрон би трябвало колкото се може по-бързо да подписват капитулация. Докато все още могат.

За съжаление в началото на 2020 г. в глобалната картина само едно нещо е сигурно – Голямата война приближава по разписание. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. До „анонимен“: прЕателю, ти не си само анонимен, ами просто имаш в главата си сиви клетки колкото в главата на една замразена скумрия. Много си е точен анализът. Ти как мислиш – защо хАмериканците „газ пикаят“ по адрес на Русия и Путин?? Защото им е пределно ясно, че това не е Русия от 1990-та и че Путин не е нито Горбачов, нито Елцин!!!!

    • Абе Митко,защото американо-англичаните управляват и Русия.Мога да ти дам линкове,ако искаш.

  2. Нагнетяване на напрежение. На кого е нужно това.Много конкретика граничеща с фантазия, с неизвестен платен автор, който сигурно има желание да се онищожи живота и планетата.

    • Точно така,определени кръгове нагнетяват напрежение,за да изкарат пари от това,а и за да си продадат оръжията.

  3. Много черна боя. Всеобщ масиран ядрен конфликт няма да има. Но локални и не толкова локални ядрени експлозии ще има. Не защото щяло да има „всеобща ядрена зима“, която ще унищожи цялото човечество. Една проста сметка с разрушителната мощ на всички ядрени оръжия съществували през 1990г /днес броят им е около 1/3 / не са достатъчни за гарантирано унищожаване на държавата Франция. Така че, дяволът не е толкова черен. Ако някой не вярва, да отиде в Чернобил – в заразената зона животът процъфтява, има хора които без никакви здравословни проблеми и досега живеят на по-малко от километър от съзнателно взривения реактор. Тогава, ЗАЩО СТРАТЕГИЧЕСКОТО ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ Е ТАКЪВ СИЛЕН ВЪЗПИРАШ ФАКТОР? За да разберете причината, ще ви преразкажа един разговор между генерал Айзенхауер и маршал Жуков. Айзенхауер попитал, как съветските войски толкова бързо успяват да преминат германските минни полета. Жуков отговорил: „много лесно, първо пехотата атакува, след нея остават невзривени само противотанковите мини, които сапьорите много бързо обезвреждат и танковете тръгват.“
    Генералите и политиците стоят на топло , аскерите мрат по бойните полета. Както и да свърши войната генералите и политиците не са сред губещите. Винаги сметката плащат народите.
    Ядреното оръжие коренно промени ситуацията. От 45 до 65 година са правени над 2000 опита с ядрено оръжие за да се определи големината на поразяващите му фактори и да се разработи тактика за използването му. В СССР под личното ръководство на Жуков в подмосковието /не някъде на майнтата си в Сибир или в казахстанските степи, а на 250 км от Москва/ е проведен експеримент за използване на въздушен мегатонен взрив на водородна бомба за да се отиграе пробив на противниковата отбрана. Оказало се, използването на ядрено оръжие срещу разсредоточена окопала се армия е напълно безсмислено – поразяващият ефект е минимален. Генералите разбрали, от ядрени удар има смисъл само ако е по големи промишлени обекти, складове, транспортни възли, градове и най-вече по щабовете.
    Т.Е. Първата жертва на стратегическото оръжие ще бъдат политическото и военното ръководство. Генералите и политиците, колкото и да се крият ядреният огън ще ги изгори. ТЕ ЩЕ СА ПЪРВИТЕ ЖЕРТВИ.
    Това е причината след 70-те години да започне процесът на ограничаване на стратегическите ядрени оръжия.

    • Ти чуваш ли се кво пишеш бе, F-1? Ядрените оръжия били почти безопасни? Хапчетата, мой човек.

      • Братинка, къде в написаното от мене срещна твърдението ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ СА БЕЗОПАСНИ?
        Опасни са, но не чак толкова колкото ги представят. Понеже не си запознат с материята да те светна лекичко, съвсем лекичко. Поразяващите фактори на ядреното оръжие са: 1. Ударна вълна. Поради прости принципи на физиката, за да получиш два пъти по-силна ударна вълна трябва да увеличиш мощността на взрива осем /8/пъти. Други физични принципи ограничават мощността на заряда. От доста време има конвенционални оръжия, които са съизмерими с ядрените. 2 Електромагнитен импулс – на животните практически не влияе. Радиация – силен импулс в момента на взрива. Намалява с квадрата на разстоянието. В градска среда, теоретично е възможно при мегатонен взрив да оцелееш на 500 метра от епицентъра. 3 Радиоактивно заразяване – причинява се главно от остатъците от ядреният материал. Първите бомби са били страшно мръсни, защото са съдържали много взривно вещество /примерно петдесетина килограма/, от които 90% неизгорели се разпръсква. Дори в този случай зоната със смъртоносно заразяване е сравнително малка . Освен това, интензитета на радиацията намалява бързо и след 3-5 дни е почти безопасно да минеш. Днешните технологии са позволили мегатонна бомба да се запалва от 1=2 килограма заряд, естествено радиоактивното заразяване е много по слабо. За опасността от радиацията ти казах = разходи се до Чернобил.
        Книжки , книжки мой човек.

      • До F-1:

        Приличаш ми на учил-недоучил студент по физика- 1 курс, който не си е взел обаче и изпитите от първия семестър. Пропусна да споменеш ядрената зима. Не ми се влиза в подробности да оборвам точка по точка „екзотичните“ ти теории доколко е вреден или безвреден атомът за военни цели.

    • Ти не си добре,ядрените оръжия са много,много,много опасни и досега има болни хора измиращи от радиацията в Чернобил,да не говорим за водородната бомба,която може да предизвика ядрена зима и температура минимум -50 Градуса+затъмнение(слънчевите лъчи няма да достигат Земята),при ядрена зима умира живота на планетата,ядрената бомба дори може да разцепи и земната кора и тогава също цялата планета загива!
      Няма да има спасили се хора,бъди сигурен в това.
      Руският учен,които изследвания доказаха съществуването на ядрена зима при ядрен взрив,при отиване на конференция,изчева завинаги безследно в Испания,вероятно е убит,защото изследванията му не са били удобни на някой,има и документален филм за него в Тубата.
      Не знам какво си учил,поне ние изучавахме Космоса в училище,включително и ядрените реакции,сега явно образованието е на ниско ниво и хората учат заблуди,глупости и дезинформация.

    • F1,изобщо не си прав! И до ден днешен боледуват и измират хора от радиацията в Чернобил.

  4. Понятието “Ядрената зима“ братинка е възникнало след една досадна грешка в изчисленията. Едни много, много учили /като тебе, не недоучени като мене/ решили да пресметнат колко прах ще се отдели в атмосферата, ако всички ядрени оръжия биват едновременно взривени, всички градове подпалени и т.н. Добре, ама умниците забравили , че прахът не само се издига ами и сляга. И така измислили ядрената зима. После се усетили, ама дъфката марка “ядрена зима“ поели политиците и генералите. По причини които вече ти обясних. Вече месец цяла Австралия пуши,гори площ съизмерима с възможното максимално поражение от всички ядрени оръжия. 40-50 вулкана пафкат като за световно / преди бяха средни 15=20 защото вулканичната и сеизмичната активност днес е значително повишена/ и къде ти е ядрената зима бе умник? Ходи успокой даунчето Грета, че няма да има затопляне.
    А за боледуващите и загиналите в Чернобил има подробни статистически данни. Дори от аскерчетата дето търчаха по покрива и с голи ръце събираха „горещите картофи“ 90% днес са живи и здрави. Пич, не вервай на джурнаглистите, те първо са неграмотни , второ обичат да послъгват за да е по=драматично. Разрови се в тубата, има достатъчно любителски филмчета от града Чернобил, централата и околността. И екскурзии даже организират. В Украйна е ефтино, отиди и виж.
    Много партенки си надъфкал пич, понятието „ядрена зима“ за пръв път използват САЩ=няци, никакъв руски учен не е трагично загивал, ако има нещо истинско в историята дето разказваш , то е че някой средно статистически мужик е забегнал зад желязната завеса и някой джурнаглист е украсил историята. Казвам „средностатистически“ защото онези с големите глави и до днес живеят в едни градове дето ги няма на картата и не излизат от там. Камо ли да идат да си пекат гъзовете в Испания.

  5. Пропуснах да ти разкажа за „водородната бомба“ , много си уплашен бе майна. Споко, водородната бомба е сравнително много по-“чисто“ оръжие. Обясних ти вече защо. Освен “разцепването“ на земната кора имало още една плашилка – ако взривът е много силен току виж цялата атмосфера щяла да се взриви. Тези партенки тръгват от времето когато руснаците изпробват „Цар бомба“. Над северно море взривяват 58 мегатонна водородна бомба. После се хвалят, че можело да я направят и 100 мегатонна, ама се “загрижили“ за земната кора и за атмосферата. Ала бала, бомбата била толкова тежка, че самолетът едва успял да излети с нея.
    За здравината на земната кора не се кахъри , метеоритът избил динозаврите е бил с диаметър около 10 км, ударил е земята със скорост над 15 км/сек, отделената при удара енергия е милиони пъти повече от сумарната мощ на всички разполагаеми оръжия. И земната кора не се разцепила, динозаврите поизмрели, бозайниците оцелели. Пък и не всички динозаври измрели – добрата домашна кокошка си е динозавърче от където и да я погледнеш.
    Споко пич.

    • дъФка, еФтино, менЕ… съчетано с претенцията да ни ограмотяваш и образоваш?! Ако беше чел повечко книжки, а не само тази конспиративна теория, нямаше да ни оставиш с впечатлението, че си илитерат. Има теории, например, че Земята е плоска, че Австралия не съществува… Прочети ги и после задължително ни информирай нас, непросветените, какво си научил. Целият световен ред след ВСВ се основава на ядрения паритет. А алчността на държавите е толкова голяма, противопоставянето им е така жестоко, че ако залогът не беше унищожението на планетата, досега със сигурност щеше да избухне ядрена война. Само една – първа, последна и 100 % летална

    • F1,просто си вземи хапченцата,преди да са те прибрали в лудницата и не ни пробутвай лъжите и фантазиите си!
      И до днес хора са на лекарства и измират от радиацията в избухналия Чернобил.Десетки хиляди са пък измрелите от радиацията там,говедото и предател Горбачов,големия „демократизатор“ и предател на СССР по което време гръмна ценралата,да умира бавно.

  6. Десетки хиляди измрели от Чернобил? И сигурно кокалите им още светят. ОК, земята е плоска, Австралия не гори, вулканите не пушат, правя си салатка, наздраве с ракийка, треперете умници, конспираторите бдят.

    • До F-1:

      Ми то ти си конспиратора, бе братче. Май не схвана иронията ми с несъществуващата Австралия и плоската земя. Опитах се да ти кажа, че спокойто можеш да сложиш до тия теории и твоята – за безопасния атом. И тя е точно толкова достоверна. А дъФка, еФтино и менЕ са цитати от твоите писания по-горе. Това ли ви е новата опорна точка на вас, соросоидите – да ни внушавате, че атома е безвреден, та шефчетата ви във Вашингтон по-лесно да ни хвърлят в атомна война с Русия? На такова намирисва налудничавата ти теория- на платена опорна точка.

  7. ПИСАЧЪТ……се е постарал да бъде достоверен …има достоверност във ФАКТИТЕ които не са съвсем ТАКА ……………..човека доста се е поолял !!!Който подцени САЩ……………..задължително ще загуби !! …..КОЙТО нападне Р. Ф. ще загуби !!! А ако САЩ нападнат РУСИЯ……ще престанат да съществуват като държава и територия ….вътре ще и КАНАДА…..да не говорим за БРИТАНИЯ….ще е няколко метра под водата !! САМО че писачът пише сякаш играе някоя някоя електронна игра ! Истината е една ..само една….РУСИЯ никога няма да започне ПЪРВА ВОЙНА…..но и никога няма да е ВТОРА !На руснаците не им трябва нищо имат си всичко …… единствената им слабост е нашата слабост …или обратното ….страхотни крадци са управляващите им …..съотношението бедност богатство е същото като в САЩ 99 % бедни и 1 % богати …с разлика че РУСКИТЕ олигарси изнасят всичко в САЩ/ просто са тъпанари /….и отделно РУСКАТА БАНКА купива американски ценни книжа т. е. бедна Русия храни САЩ !НАЙ- страшното обаче според мен е ЦИОНИЗМА ! СТАЛИН е строителят на ИЗРАЕЛ….ЧЪРЧИЛ е вдъхновителят за еврейска държава защото по баща е евреин ! В Русия има 2 милиона ЕВРЕИ а в САЩ 16 милиона …отделно в ИЗРАЕЛ са 8 милиона !!!…………….тези милиони са толкова обвързани колкото и разидинени ….разидинени от РЕЛИГИЯТА….ортодоксалния ционизъм и обикновената еврейска религия за по – човечната част от евреите които принципно са бедните евреи ……същите които бяха изгорени от БОГАТИТЕ ЕВРЕИ във втората световна а го приписаха на Германия ! ТЕ СА ТЕЗИ които ще решават какво ще става в света …ще има или не трета …/ обезателно ЯДРЕНА /…война ……от това ги е страх ЕВРЕИТЕ в трите държави които споменах ИЗРАЕЛ , САЩ и РУСИЯ……и особено в САЩ където 70 % от медийния пазар е в еврейски ръце както и 48 % от финансовия пазар също е техен !АКО стане война унищожението ще е поголовно ……човечеството ще загине има ли значение че ще останат живи 167 000 човека или 500 милиона както някой откачалки искат ??!! НАЙ- велоятното е човешка грешка или грешка на КОМПЮТАРИЗИРАНИТЕ системи за изстрелване и ПВО изключат и подадат сигнал за старт ! А ако е истина че извън земен разум е спрял преди много години / по време на виетнамската война /……изстрелването на ракети от САЩ от няколко бази към “ ПРОТИВНИКА „……то нищо не пречи на този извънземен разум да му писне от нас и ТОЙ да активира изстрелването в двете посоки едновременно !………….остава да се помолим !!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *