САЩ искат да отворят Братоубийствена Кървава Рана в Украйна, която дълго да не зарасне!

Знаех, че има черен хумор, но наскоро разбрах, че имало и черна поезия. Ширна се по всички пропагандни медии на евро-атлантизма информацията за украинка, която казала на руски войници: „Сложете си семки в джобовете, за да поникнат красиви цветя, когато умрете в украинската земя.“ Това е толкова образно, толкова красиво – истинска поезия! И в същото време е непоносимо отвлатително! И ми хрумна, че това е войната на парадоксите.

Считам тази война за най-големия от всички мръсни успехи на „дипломацията“ на САЩ след Втората световна война. Да скараш два братски народа, да ги накараш да се избиват и в същото време така да си подчинил медиите и подковал и манипулирал световното мнение, че когато марионетният ти циркаджия-президент Зеленски насъска населението и призове малолетните украинчета да се отбраняват с коктейли „Молотов“, това медийно пространство изобщо да не реагира и да не го заклейми като военно-престъпник?! Висша форма на мерзко престъпление.

Както е престъпление да разположиш реактивната си артилерия в жилищните квартали във всички големи градове, за да е скрита зад жив щит от руските атаки?!

Както е престъпление да раздаваш оръжие и боеприпаси „ангро“, на който пожелае и така да въоръжиш местните мародерски и криминални банди… и да обречеш населението си на издевателствата на същите?! Та нали след ден-два ще свърши храната в градовете и тогава за какво ще бъдат употребени тези свободно раздавани автомати?!

Не, не взимам страна! Не съм сред най-големите фенове на Путин. Но тази война е следствие на наивитета на предшествениците му, които повярваха на лъжите на Запада, че НАТО няма да се добере до плацдарм за ракети, които ще стигат за 10 минути до Москва. Считам тази война за най-големия от всички мръсни успехи на „дипломацията“ на САЩ, защото с нея те успяха да вкарат Русия в капана на безизходицата – ако нападне Украйна, светът ще я заклейми като враг на човечеството. Ако обаче не я нападне, до 20 години Русия ще бъде разграбена. Е, нападна… Нима не се разбира, че тази война е всъщност за половината от ресурсите на планетата?! Нима някой си мисли, че тук става дума за някакви си евро-атлантически ценности, демокрации и други красиво звучащи небивалици?! Грешка! Говорим за война за бъдещ контрол над половината от световните ресурси на всичко, днес в притежание на една страна. От вода и редки метали до горива

Говорим за най-големия страх на САЩ – Русия да влезе в Европа БЕЗ танкове, а като икономически и културен партньор. Защото обединение между технологиите на Европа, нейният научен потенциал с неизчислимите ресурси на необятна Русия, ще прати САЩ обратно там, където бяха преди ВСВ – задокеанска самоизолирала се селска провинция. Една нова война в Европа е мокрият сън на всички американски президенти след актьора Рейгън, през клоуна Тръмп, чак до сегашния Байдън, който в старческата си залисия да не се опикае публично, дори не успява да скрие ехидната си усмивка на брифингите, когато говори за „американската загриженост за Украйна и Европа“, които брифинги дава помежду две дрямки. Може да си позволи да подремне, той си е свършил работата за десетилетие напред – Русия отново е Враг не с главна буква, а ВРАГЪТ с главни букви. Европейските лидери са толкова пречупени, нелепи и послушни политически джуджета, че се балтавят в реакциите си до степен да гасят пожар с бензин… Сега е моментът вместо да артикулират и блудстват с вменената им от господаря САЩ мантра „санкции срещу Русия“, да си вдигнат задниците и вкупом да отидат в Кремъл и да договорят капитулацията на Украйна! Това би бил най-спасяващият животи ход, а не да пращат противотанкови системи, годни за употреба както от пуснат на свобода украински рецидивист, така и от надрусан тинейджър!!!

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, ваш‘та мама!?

Гледам и украинската, и руската централна телевизия. Опитвам се да отсявам пропагандата и да търся скритите в нея факти. А с такива изобилстват изявленията и на двамата президенти, защото в тях изобилства и пропагандата. И стигам до изводи, от които ме боли сърцето и ми се свива стомахът: Целта на САЩ и на европейския държавен слугинаж е да отворят такава братоубийствена кървава рана в Украйна, която да не може да зарасне с някакви си мирни преговори десетилетия СЛЕД войната. За целта марионетното им правителство от наемници в Киев е натоварено със задачата да въвлече мирното население в безсмислена отбрана с ножове срещу танкове, за да има кървища и Русия да бъде сатанизирана. По този начин ще е трудно Украйна бързо да се стабилизира СЛЕД войната.

А идеята на Путин за СЛЕД войната е от ясна по-ясна – разпадане на Украйна на минимум две държави – една – западната с католическите области около Галичина и друга – руският и рускоезичен православен Югоизток, който и сега си иска в Русия. Чудя се какво толкова не разбират „анализаторите“ от речите на Путин и се плюнчат върху тях в търсене на скрит смисъл. Може би защото няма какво да се анализира, при положение, че той говори абсолютно директно. Каза, че на населението на Украйна (не на украинския народ!) ще се даде възможност да реши коя държава иска под краката си. Това е бувкална заявка за разделяне на безтуй разделената по рождение Украйна. Към Русия ще се присъедини под една или друга форма всичко на юг от Черно и Азовско море, както и на изток от река Днепър, като вероятно от Черкаси границата ще удари по правата директно към точката, където се събират границите на Беларус и Русия. Същинската Украйна, чието население единствено говори и разбира украински език, ще остане едно сухоземно островче без излаз на море. Това ще е „наказанието“. След като политическият елит на Галичина не желае да управлява мултиетническата държава в мек режим, а набива нацистка диктатура – правилно е да се разпадне. А и това е наказанието, което ще понесе, задето няколко политически щафети украинските лидери (с произход все от Галичина) не спряха да плашат и работят в посока да превърнат Севастопол във военноморска база на НАТО, а Украйна в площадка за изстрелване на ракети към Москва. В резултат са на път да изгубят и двете.

Не вярвам на нито една дума на лидерите на Украйна – бивши и настоящи марионетки на САЩ, които показват автомати и се заканват да защитават всяка градска градинка и всяка улица от ВРАГА-москал. Не им вярвам! Както не вярвам и на руската пропаганда, която твърди, че видите ли, вчера очаквали преговори и затова било наредено да се спре настъплението на руските войски… Нищо подобно – нито украинските лидери ще се бият по улиците, нито руското настъпление е спряно по заповед – то просто заглъхна.

Ще се повторя, че това е една изключително странна война – руският нашественик иска да запази колкото се може повече животи и от двете страни. Своите момчета – за да не се разправя с майките им, и чуждите украински – за да може да преговаря с бащите им СЛЕД войната. А пък нападнатите – в лицето на украинската олигархия, искат възможно повече смърт и кръв, защото това ще предопредели бъдещите преговори, бъдещото световно съчувствие и размера и посоката на бъдещите парични траншове от Запада към личните им банкови сметки. Тази олигархия чудесно прикрива намеренията си зад политическите индулгенции, които получава от целия свят. Нещо повече – човешката глупост им дава и индулгенцията на общественото мнение, което (добре обработено от западните медии) накрая ще създаде герой дори от циркаджията-президент Зеленски, който насъсква малолетни да се бият! Гледали сме онези кадри от края на ВСВ, в които Хитлер потупва по бузките и окуражава невръстни дечица от „хитлерюнгед“ да защитават Берлин. Е, защо онова да е лошо, пък призивите на комика, иронично назначен от американските служби за президент, да са добри и хуманни, че даже и геройски?! Въпрос на медийно отразяване и повтаряне на сюжета до припадък, бих казал.

Това е странна война, защото е очевидно, че Русия не използва цялата си военна мощ, вероятно за да не насъска населението срещу себе си, за да няма много жертви дори и сред армията на Украйна, за да не посее омраза – защото едно е да победят, друго е да размажат противника, а трето е да го унижат. Да, но противниците му играят мръсно – точно като терористи ползват мирното си население за жив щит. И в безсилието си да реши нерешимата задача възможно най-бързо и в същото време безкръвно да победи, Путин изгуби стратегическото предимство на вероломното нападение и затъна в тактически дреболии. Сега единственият му полезен ход е да обездвижи украинската армия, като я остави без гориво, храна и боеприпаси. Проблемът е, че времето, САЩ и НАТО работят срещу него – обявиха, че започват да доставят оръжия на Украйна, ще му пращат и международни „доброволци, които да се бият за свободата на Украйна“ – разбирай всякаква джихадистка сволоч и други платени бандити, каквито съберат от света. И ако няма някой гениален ход под ръка, дори и победа, ако е кървава, може да предизвика революция в собствената му страна. Затова в отговор на отказа на Украйна да се предаде, той реши да демонстрира единомислие със съюзниците си, а и да всее пиарски страх у украинците. Видеото, в което 12 000 облечени в черно чеченци крещят „Аллах акбар“ преди да тръгнат да се бият в Украйна, обаче е най-тъжното нещо, което съм виждал,  откакто написах през 2012 година, че цивилизационната война с Исляма е неизбежна. Отговорът на украинската олигархияу беше: „Отбранявай се християнски народе, ислямистите идат!“ Да насъскаш украинския народ срещу още един народ е злобен ход на все по-изнервени политици. А американците май бързо забравиха, че по време на войните в Чечня, същите тия брадати мюсюлмани бяха „борци за свобода и демокрация“, които САЩ най-легитимно снабдяваха с оръжия и пари за да убиват руснаци.

Навсякъде се промъкват термините „братоубийствена война“, в която православни се сражават с православни. Да, братоубийство е, нищо, че украинския ти брат е решил да сее разкол и да си отделя дори и църквата, нищо, че украинските политически лидери са лъжевярващи и с разкола в православието бият просто поредния клин в отношенията между Русия и Украйна. Стана ми смешно, когато представителят на Украйна в ООН по холивудски подхвърли „унищожителната“ реплика към представителя на Русия: „Няма чистилище за военнопрестъпници, те отиват направо в ада!“ Уууу, колко силно, колко на място, колко точно! Обаче е тъпо. Който е писал репликата на този мъж, е галичински католик и не е знаел, че според Православието няма такова нещо като „чистилище“. Това си е мерзка католическа измислица, обосновала въвеждането на парадокса „индулгенция“ или платено опрощение на греховете. Е, да спрем дотук с Православието и братството, писането на реплики и рецитирането на позиции.

Има надежда, че тази странна война ще свърши без да прелее от ужасяваща в немислима… Има надежда, защото в тази странна война, в която две подразделения от две враждуващи армии изпратени с една и съща задача – да пазят от екстремисти Чернобилската АЕЦ, се РАЗБРАХА тихо и мирно да си вършат работата – да пазят. И го правят ЗАЕДНО!

Жал ми е за хората в Украйна – те са употребени и ще бъдат употребени докрай. Просто такива са западните им „приятели“, които сами си избраха… или пък търпяха.

Жал ми е за хората в Русия, защото те пък са си избрали такава обширна и богата земя – атаките на Запада към Русия не са от вчера и са по всички фронтове.

Жал ми е за хората в Европа, заети да решават кой точно пол са и дали в бъдеще полово неутралното възпитание ще е по-полезно за борбата с бъдещото акне на бъдещите им деца от веганството…

Жал ми е за хората в България. Днес ние сме колониална държава с колониално управление и колониално мислене. Може би сме най-жалката от всички жалки американски колонии. А аз искам да сме просто една нормална суверенна и правова Държава. Без НАТО, за членството в което ми се иска да помоля г-н Паси да си изяде трабанта. Без медии, през които ежеминутно да ми се изсипват на главата спуснати мисли на мислители на заплата във финансирани от САЩ пропагандистки „институти“ или – още по-лошо – назубрени глупости, рецитирани от продукти на американизираната ни и глобализирана малоумна образователна ситема.

Вчера беше Задушница, но аз и днес ще отида да запаля свещ за всички момчета, които до заник ще загинат от братска ръка. Ще запаля свещ и за душата на украинката, която прокле руските момчета да станат на красиви украински цветя.

Ще запаля свещ и ще се помоля за ум и разум на нашите колониални „политици“, които са на същата НПО-хранилка като украинските – никога да не им хрумва да викат запас и да въоръжават моето поколение (едно от последните, ходило в казарма) за да се бие с братска, човеколюбива и свята Русия. Никога да не им хрумва!

Петър Дичев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Сърцето ми се къса като чета тази статия, толкова е истинска и толкова емоционална. Дано всичко завърши в мир и любов. Русия беше притискана жестоко,

  2. БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЧЕ ВИ ИМА ПЕТЪР ДИЧЕВ БЪДЕТЕ ЗДРАВ БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ДА ПАЗИ И БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *