Боян Чуков Разкри Защо Руснаците Не Превземат големите градове в Украйна! Ето каква е тактиката им:

За да не спират скоростта на придвижването си на Запад, руснаците не превземат градовете, а ги заобикалят. Те прилагат тактиката на великия си генерал Кутузов, смята той.

Международният анализатор Боян Чуков написа коментар в социалните мрежи по повод войната в Украйна. Той отговори на въпроса: Какво ще стане ако Киев не падне. Ето какво написа Чуков в личния си фейсбук профил:

Вчера Владимир Зеленски се похвали, че след 4 дни Война, руската армия още не е превзела нито един голям украински град. Той явно още не е разбрал концепцията на руската военна операция в Украйна. Това не е война, а безкръвна операция по неутрализиране на противника. Хората на Шойгу прилагат стратегията на генерал Кутузов, когато той преследва войските на Наполеон.

Руснаците, за да не спират своето движение на запад, не превземат градовете, а ги заобикалят. В първата фаза на военната операция в Украйна руснаците не влизат в градовете и не търсят улични боеве, защото основният им стремеж е да няма цивилни жертви сред братското украинско население.

Те само блокират градовете и по този начин украинските военни гарнизони остават обкръжени вътре, лишени от връзка със своето командване.

Вероятно по-късно в обкръжените градове ще влезе руски спецназ, който ще има за цел да обезглави командването на отбраняващите се, а после и окопалите се в обитавани от цивилно население жилищни сгради огневи точки – една по една. Затова Путин не нарича операцията си „война“. В нея основно работа ще имат анти-терористичните звена в руските сили. Неслучайно Путин днес ги поздрави в речта си и каза, че Русия много разчита на своя СПЕЦНАЗ.

От сутринта в събота започна втората фаза на военната операция.

Само по отношение на формированията на бандеровците от „Азов“, „Айдар“ и „Правый сектор“, които в момента са в Донбас и има голяма вероятност утре да са затворени в котел, подходът на руската армия ще е пълно унищожаване на живата им сила. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Кутузов никога не е бил велик, а е бил пионка, изпълняваща масонски заповеди. Отстъпвал е постоянно, даже когато е имал по-добра позиция от Наполеон. Особено при Березино, където е имал златен шанс да унищожи Наполеон.
    Изоставил е Москва, която е била много силно укрепена – имало е разположени 600 тежки оръдия на всеки 7 метра.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *