САЩ изискват от Киев промяна на военните цели и прекратяване на огъня

САЩ изискват от Украйна да промени военните си цели и да сключи примирие с Москва. Това каза украинският политолог Вадим Карасьов в анализ, предаден от украинските медии.

Няма как Джо Байдън да бъде преизбран за втори президентски мандат на фона на ескалиралите военни действия, които изискват все по-голямо финансиране от САЩ – при това без да има военен успех. Това няма как да стане. А и няма никакви гаранции, че Украйна ще си върне загубените през 22 г. територии и Крим. Нараства скептицизмът по така формулираните от Киев военни цели. Американците казват, че отдавна са препоръчали на Киев да смекчи военно-политическите цели на кампанията си“, казва анализаторът.

САЩ са разочаровани от неспособността на украинските сили да нанесат каквото и да е военно поражение на Русия и вече съветват киевските власти да сключат мир, тъй като американският данъкоплатец вече се пита защо трябва страната му да харчи 40 млрд. долара на всеки 6 месеца, ако няма успехи на фронта.

Вашингтон планира да завърши тази авантюра до края на годината, след което ще каже, че Киев и Белият дом са спечелили, че Руската федерация е отслабена военно, каквато е била основната цел на конфликта, и че те са победителите“, обобщава Карасьов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Русия не трябва да сключва примирие. Ако го направи, тогава недоубитите краварск слуги и укронацисти по някое време ПАК ще се опитат.
    Единствения изход е да се повтори 1945:
    – Пълна и безусловна капитулация на укронацистите.
    – Съд за наркомана зеленски и цялата му пасмина и смъртни присъди за тях
    – Премахване на цялата администрация и забрана да се назначават на ръководни длъжности за всички, които са сътрудничили с наследниците на бандера и шухевич.
    – Постоянна окупация на територията на измислената им държава като в Германия до 1990
    – Конфискуване на имотите и банковите сметки на укронацистите за изплащане на репарации на жертвите на престъпния им режим

    Мога да продължавам още, но това е минимума на компенсациите, които заслужава Русия.
    Може да се добавят компенсации за Руските жертви, изплатени от тези с чиито оръжия те са убити – краварите и ЕС, които наливаха оръжия и пари в бездънната паст на клоуна – наркоман.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *