Рон Пол: Нов вариант на СОVID… Пикът му ще е точно по президентските избори в САЩ! Защо ли?!

Рон Пол е американски лекар, писател, политик, сенатор и дългогодишен член на Конгреса на САЩ от републиканската партия. Кандидатирал се е два пъти за президент на САЩ

Само четири месеца и половина след като президентът Байдън обяви края на „извънредната ситуация“ с Covid, медиите изведнъж са пълни с истории за завръщането на Covid. Този път се появява нов „вариант“, а медиите, в сговор с голямата фармацевтична компания и индустриалния комплекс на страха, разказват как принудителното слагане на маски се завръща.

Освен това „неваксинираните“ отново ще бъдат лишени от основни човешки права в името на борбата с вирус, от който ваксината очевидно не предпазва.

Казано накратко, те отчаяно се опитват да възродят тиранията, лудостта и пълната ирационалност на двегодишния страх от Ковида.

И се преструват, че никой от нас не си спомня как те унищожиха обществото с техните забрани, маски и ваксини. Те се надяват, че никой от нас няма да си спомни за самоубийствата, загубените работни места, разбитите бракове, увеличаването на алкохолизма и злоупотребата с наркотици и останалото, което съпътстваше световния експеримент с глобалното блокиране.

Дори самият Фаучи се завръща – като молец, привлечен от светлината на публичността. Въпреки всички научни доказателства, че блокирането е било катастрофа, че е причинило много повече вреда, отколкото полза, Фаучи отново се появи с характерната си арогантност и заяви, че това е било правилното решение и трябва да се направи отново, ако това е необходимо, за да се принудят да приемат ваксината.

Ваксина, която не действа… срещу един крайно безопасен вирус!

Те дори не ни позволяват да споменем скока на общата смъртност или милионите хора, които може бяха увредени от ваксините. Искат да ни накарат да мислим, че всички 20-годишни спортисти от световна класа са умирали внезапно от инфаркт. Всичко е нормално! Не го поставяйте под въпрос! Кой си ти, някакъв теоретик на конспирацията? Отричаш науката ли?

Да, очаквайте подновяване на всички онези стари кухи фрази, използвани за нападки срещу онези от нас, които виждат със собствените си очи и чуват със собствените си уши. Техните лозунги имат за цел да заглушат всеки дебат. Същите „експерти“ като Фаучи, които твърдяха „аз съм науката“, се завърнаха и безсрамно искат отново да ни запушат устата.

Големият въпрос е. . . защо?

Защо правят това и как смятат, че ще им се размине за втори път? Една от причините, поради които вярват, че могат да се измъкнат отново, е, че никой никога не беше наказан за това, което направиха първия път. Федералното правителство се увери, че фармацевтичните компании няма да носят отговорност за щетите от ваксините.

Известните обществени фигури, които открито се превърнаха в чудовища и поискаха неваксинираните да бъдат изхвърлени от обществото и може би дори от лицето на земята, не се засрамиха.

Политиците, които проявиха малодушие и се подчиниха на глобалистката мантра, не бяха отстранени от длъжност заради предателството си.

Защо се завръщат за поредния рунд Ковид тирания?

Страхът е оръжие за контрол!

Миналия път те предизвикаха страх, за да променят радикално начина, по който гласува Америка. Изведнъж всички получиха бюлетини по пощата. А колко прецизно бяха после проверени? Никой не разбра, а и не посмя да попита. Хората, които задаваха въпроси за изборните фалшификации в условията на несъществуваща пандемия, сега са осъдени на затвор.

Искат да си замълчим, докато те го правят отново. Ще замълчим ли?

Източник: Ronpaulinstitute

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Защо не, след като двукраката маймуна с умен телефон, доказа в световен мащаб, че си обича робството?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *