Гергана Пирозова: Оставка, бе, българомразци!

„Задъхаха ни от скандалите, които произвеждат Пепедебейците, изпълнявайки геополитическите планове на посолството, предвидили да ликвидират България.

В Министерство на образованието има работна група, която с мнозинство иска българския език да се изучава като чужд в България, ако не е майчин!!!

Няколко са общностите, до които се отнася: – турска, циганска, украинска, македонска, вероятно ще се появи и влашка, пусто таз Добруджа.

Забележителното е, че именно защитникът на циганите в тази работна група бил против, като изтъкнал, че това ще сегрегира съвсем циганите.

Обаче господинът сигурно пропуска, че целта е именно тази. Може и да не знаете, но сме предвидени да бъдем превърнати в мултинационална държава. До 15 години циганите ще са повече от нас – поне младото население.

Защо ние ще сме малцинство – защото усърдно правят всякакви разделения между нас и ни настървяват един срещу друг, докато т.нар. общности стават все по-сплотени. Все ще се появи в най-скоро време цигански Доган и ще направи партия, а посолството ще ръкопляска.

Скоро бях по селата. Нещото, което най-много ме озадачи е, че циганите са станали повече от българите, изкупуват къща след къща, те са новите богаташи, плодят се умножено на куб, и най-вече – гледат българите с наглост и от високо.

А и защо не – всички фондации работят за тях, както и социалните служби. Нима мислите, че е случайно, че си позволяват да линчуват българин по особено жесток начин?

Защото знаят, че никой нищо няма да им направи! Обратното – това е тяхното черешово топче – само гледайте какво ще стане по селата, когато видят, че могат да линчуват българи… Майка им жална на българите!

Да, вече съм сигурна и след скандала в Пирогов, че тези трябва да бъдат свалени от власт! Те не просто преяждат с нея, те са поставени от посолството с единствената цел – бързото ликвидиране на България и българите! Оставка, бе, българомразци!

Гергана Пирозова, театрален критик – Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Робските проблеми с искания на оставки не се решават, иска се и сатър, но толерантните робчета не смеят да погледнат на криво господаря си, камоли да мисли за нещо повече.

  2. Трябва да ги съди Негова Чест Съдия Калашников. Иначе няма да се оправим. Тези уроди са се забили като кърлежи в плътта на Българите и смучат КРЪВ. И ще смучат до последната капка, ИЛИ ДОКАТО СА ЖИВИ. Второто е по -лесно изпълнимо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *