Робърт Кенеди: Украйна е обречена на поражение, а с нея и САЩ (С ВИДЕО)

Робърт Кенеди: Това, което ни казват за Украйна и за състоянието на американската икономика, е лъжа

Политикът Кенеди нарече Украйна пешка в прокси войната между Русия и Съединените щати

Украйна е пешка в прокси войната между Русия и Съединените щати. Твърденията на Вашингтон, че Киев е способен да победи, не просто не отговарят на истината, те са пълен абсурд. Това заяви племенникът на 35-ия американски президент Джон Ф. Кенеди, адвокатът и политик Робърт Кенеди – младши в интервю за Fox News. Видео с интервюто можете да гледате под тази статия.

Робърт Кенеди: В САЩ имаме налице корупционно сливане на държавната и корпоративната власт. Превръщат държавата ни в корпоративна клептокрация. Това е безмилостен капитализъм за бедните и рай за богатите, за мултинационалните компании. Заради тях воюваме с други държави, заради тях спасяваме с държавни пари и фалиращите една след друга американски банки.

Миналия месец правителството на САЩ съобщи на 30 милиона бедни получатели на купони за храна, че ще намали тази помощ с 90 %.

15 милиона американците нямат здравна осигуровка.

И само няколко дни по-късно 300 милиона долара бяха дадени на Silicon Valley Bank, а други 113 милиарда долара заминаха за Украйна.

Тоест ние изпращаме на Украйна 113 милиарда долара, докато годишният бюджет на Агенцията ни за опазване на околната среда е само 12 милиарда долара, а на Центровете за контрол и превенция на заболяванията — 11 милиарда долара.

Една четвърт от американците вече гладуват. Драстично орязваме парите за социално осигуряване, а купоните за храна за бедни намаляваме с 90%, като същевременно помагаме на банкерите да не фалират и финансираме конфликта в Украйна, просто защото можем да си го позволим явно.

Как го правим, след като финансовата ни система е в колапс, а икономиката ни е пред фалит?

Отговорът е: печатаме пари. С нищо необезпечени пари.

През последните 14 години ние напечатахме долари за няколко века напред, което доведе до днешната висока инфлация и повиши цените на храните.

Но въпросът е защо ние, американците сме в Украйна? Министърът на отбраната Лойд Остин назова целта -да изтощим руснаците, а президентът Байдън призова да свалим Владимир Путин от власт.

Ако това са причините за тази война, то това не може да са украински, а американски цели. И излиза, че украинците са просто пешки в прокси конфликта между две велики държави.

69-годишният Робърт Кенеди-младши е адвокат по околната среда, известен с твърдението си, че пандемията от Ковид-19 е фалшива, а ваксините срещу нея са вредни за здравето. Той е член на Демократическата партия и обяви, че ще участва във вътрешната партийна надпревара за президент на САЩ. Според скорошно проучване на USA TODAY/University Suffolk около 24% от избирателите на ДП подкрепят Кенеди за президент.

Източник: https://www.foxnews.com/video/6325412395112

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/68MhtliIAvk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Айде някой да избива сатаниското наглосаксонско племе, че ми писна да им слушам простотиите.

  2. Уволнили са Такър от „Фокс нюз“, той не спестяваше истината и не беше лицемер. Корпорацииите действително убиват всички преносно и буквално, дори самите президенти, които са сложени на власт от тях, се страхуват от тях. А що се отнася до бедността, никога не са мислили за народа си, отнасят се зле с народа, не се грижат за тях, точно затова не ми харесва тази дискриманационна система, освен това и не са свободни, живеят като в затвор, следени са и изтезавани с различни видове невидими оръжия, нещо като робовладелски строй или нацистки концлагер.
    Хората имат нужда от подкрепа при израстването, образование, професионално образование, съдействие в опитите им да си стъпят на краката и израстнат, а не само храна, но и от храна и жилище, разбира се се нуждаят, също и наркотиците убиват хората и съсипват съдбите им, не може ли да ги забранят окончателно?!И околната среда трябва да се поддържа чиста и да не се подкрепя замърсяването на природата!

    • А, може,може да забранят наркотиците. Окончателно, много окончателно, толкова окончателно колкото алкохола при сухия режим в САЩ. Нещо интересно за който не знае – автомобилните състезания са непряк резултат от сухия режим в Щатите.

  3. ТОЗИ ДРУГАР – РОБЕРТ КЕНЕДИ – МЛАДШИ Е ДОБЪР ДРУГАР И МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ !

    ТОЙ ГОВОРИ ИСТИНАТА, ЧЕСТНО ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ НА САЩ И ТЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗБЕРАТ, АКО МАЙМУНАТА ДЖО БАЙ-ДЪНОВ НЕ НАПРАВИ НОВИ ШАШАМИ В ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ , КАКТО ДЖОРЖ БУШ ИЗБРА СВОЯ БРАТ ЗА ГУБЕРНАТОР НА ФЛОРИДА С МОЖЕНИЧЕСТВО ОТ НОВИТЕ ИЗБОРНИ КОМПЮТНИ – ЕДИН ЗА ТЕБ, ДВА ЗЕ МЕНЕ, КАКТО СЕГА ПРАВЯ С „МЪРТВИТЕ ДУШИ“ НА ДРУГАРЯТ ГОГОЛ“ !

    ДА ЖИВЕЕ СВЕТОВНАТА КОНСТПИРАЦИЯ И УНИЩОЖЕНИТЕ НА ЮДЕЙСКИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ !

    СПОРЕД РОБЕРТ КЕНИДИ ОТ ИНФОРМАЦИЯТА, МОЖЕ ДА СТАНЕ И ГРАЖДАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ И ТОГАВА НА КЪДЕ ЩЕ ХВЪРЧАТ ПЕЧАТАНИТЕ ДОЛАРИ И РЕЗЕРВА НЯ ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ !

    НЕГРИТЕ СЪЩО МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ, А И ГВАРДИЯТА НАПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ ДА СЕ РАЗПУСНЕ !

    ОТ ШВЕЦИЯ !

    СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
    28 АПРИЛИИ 2023 – ШВЕЦИЯ

  4. Този пореден Кенеди дава ли си сметка, че заради такива приказки, онези от „дълбокото“, може скоро да му нарисуват мишена на гърба, а после да обясняват за някакво родово проклятие и съдбовна предопределеност?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *