Рекорд! Пак изгониха Соня Колтуклиева първа от „Биг Брадър“!

Соня излизаСоня Култуклиева постави личен рекорд в Биг Брадър, като за втори път беше първата изгонена от предаването.

Преди три години тя успя да остане поне десет дни, а сега бе изхвърлена още на третия. И то не от зрителите, а от самите съквартиранти. Големият брат спретна игра за светкавични елиминации, в която всеки имаше право да спаси само един. Първо се теглеха клечки и Къци изтегли най-дългата и се спаси. Снимките на останалите съквартиранти стояха на табло и той имаше право да спаси един. Шоуменът се поколеба между Соня и Евгени Минчев, но посочи Евгени, тъй като бил интересен за играта. На свой ред лордът спаси Десислава, като каза, че му е  симпатична, но по-късно целта му беше разкрита от Кали – Деси да му се отблагодари и да пее безплатно на едно  от събитията му.

Фолкпевицата посочи Ваня Джеферович, тъй като двамата сега са обслужващ персонал, спят в стаята за прислугата и покрай това се сближиха. Ваня пък спаси адашката си Червенкова с мотива, че е силен играч. Тя от своя страна посочи Йоана, защото са приятелки.

На Йоана се падна най-тежката участ да избира между мачото Борислав и Соня. След охкания и оправдания, тя все пак си  избра мускулестия младеж и така снимката на Соня остана на дъската и бе изгонена.

Ексцентричната журналистка едва преглътна обидата, но истински се развихри, когато разбра, че е помилвана и я връщат в играта. Тя отне силата на Борислав и се спаси за две седмици от номинации, след което се закани не на Йоана, а на Къци, че ще му разкаже играта.

https://youtu.be/FtgX6EpYHxA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *