Паника! Пиян поляк свали самолет на летище „Бургас“

самолет БургасСамолет, летящ по маршрута Варшава – Хургада, Египет, бе приземен аварийно в шест часа тази сутрин на летище – Бургас.

По време на полета бил получен сигнал за бомба на борда, подаден от един от пасажерите. Пилотите се свързали с диспечерите в България, над която летели в момента и получили заповед за кацане на бургаското летище.

Рано сутринта към летището полетяха полицейски коли, пожарни и даже кметът на града, измъкнат от леглото. При изключителни мерки за сигурност пътниците са изведени от машината и изпратени на безопасно разстояние в залата на аеропорта.

Антитерористи претърсили целия самолет и не открили бомба. Оказало се, че пътникът, който подал сигнала и твърдял, че е въоръжен, бил възрастен поляк, който бил доста пиян. Той все още дава обяснения за случилото се. Не е ясно какви мерки ще бъдат предприети срещу възрастния хулиган.

Все още летището е блокирано и пътят към Слънчев бряг е под контрол. Пътниците са се разминали само с паниката и подишали малко морски въздух. Някои от тях разказаха, че спяли на седалките си, когато получили нареждане да закопчеят коланите за кацане, а после бързо били евакуирани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *