Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Наш „експерт“: На видеото с камикадзето от летище Бургас се виждат и помагачите му! – една забавно-конспиративна теза!

Анонимен наш читател, експерт по дигитални изображения и любител – хуморист, изпрати на редакционната ни поща свой прелюбопитен анализ на видеото с атентатора от летище „Сарафово“ край Бургас. Вижте неговите експертни заключения:

Здравейте от skandalno.net! След като многократно прегледах видеото от камерите на летището в Бургас, стигнах до следните изводи, които искам да споделя с вашата многобройна аудитория:

1. Посоченото камикадзе на видеото и лицето на снимката, като фото робот, нямат едно и също ИЗЛЪЧВАНЕ- това са два различни индивида! Забелязани белези- несиметричност при очите на лицето от снимката, известно кривогледство.
2. Относно видеото: В момента когато камикадзето влиза в залата, с таблото на разписанията на самолетите, се намират: от лявата страна на екрана- двама мъже с раници на гърба и по джапанки. Точно срещу таблото и в непосредствена близост до същото се намира господин, или нещо като две в едно, с къси гащета, шапка и лъскави обувки. В ляво, на въпросния господин се приближава дама, с преметната през рамо правоъгълна чанта. На срещуположния край, спрямо зрителя, в близост до прозорците и другата врата се намира друга дама, на средна възраст, добре облечена, с бял леко къс панталон и бяла чанта, преметната през лявото рамо. МИСЛЯ, че описаните лица имат нещо ОБЩО!?
3. И така, мисля, че дамата /Първата дама/ която се доближава до таблото се познава с камикадзето и в уговорено време го въвежда за да се ЗАПОЗНАЕ с лицето КОЕТО Е НАЙ – ЛЯВО НА ЕКРАНА и държи в лявата си ръка клипборд а4, и то доста забележим, и отличаващ притежателят му. В момента, същият господин имитира разговор по мобилен телефон. Най- вероятно това са отличителни знаци, в даден момент. Камикадзето, леко притеснено, се придвижва към таблото, като на модно ревю, нещо като ”Ето ме, вижте ме”. Така движейки се напред, с блуждаещ поглед, камикадзето, хвърля мигновен и небрежен поглед към информационното табло /СЪЗНАНИЕТО МУ Е НАСОЧЕНО НА ДРУГО МЕСТО/ , като в същото време се подготвя за КРЪГОМ- но в ДЯСНО?! Около 6-тата секунда, от видеото, точно когато е с лице към двамата, с раниците, си срещат погледите с „говорещият по мобилния телефон”. Последният прави рязко крачка назад и се прекланя пред камикадзето.Това не е случайно, най- вероятно е- видях те и те запомних, запомни ме и ти!? Господинът, който е с гръб към зрителя, с показалеца, и вертикален палец,на лявата ръка , посочва на камикадзето, говорещия по телефона. Най- вероятно иска да му каже- това е човека за който ти говорех, запомни го!? Камикадзето си е изпълнило мисията, на този етап, и напуска залата.
Сега да се върнем при двете дами и да „върнем лентата назад”.Дамата, която се доближава до таблото, прави голяма, особена, крачка и се спира на място, завърта се на ляво и така осигурява достатъчен плацдарм за срещата, като с периферното зрение, на лявото око, наблюдава как се осъществява запознанството, с камикадзето. Другата дама, с белия панталон, най- вероятно е „очите и ушите” на поръчителя. След като вижда влизането на първата дама, явно я познава, тръгва да излиза, през другата врата, като с периферното зрение наблюдава ситуацията около камикадзето. Точно в момента, когато камикадзето и говорещият по телефона си срещат погледите, въпросната дама се спира, завърта се на ляво и с вперен поглед, и съсредоточено съзнание, регистрира осъществяващият се контакт, с камикадзето. Почти едновременно , с камикадзето, напуска залата, отправяйки се, най- вероятно, към мястото на следващият етан от мисията.
Първата дама, след като се е убедила ,че на този етап, мисията е приключила, рязко се завърта по посока към господина, с раницата, и с гръб към зрителя и с забързана походка се отправя към него. С лявата си ръка притиска към гръдният си кош, доста голям правоъгълен пакет, който може да се вземе за отличителен белег, при идентифициране, по време на мисията. Явно е притеснена, видно от това, че с дясната ръка ненужно си оправя косата. Господина /или госпожата/, който през цялото време е обърнат с лице към таблото и той , в същият момент, се обръща рязко и впечатлително си срещат погледите с първата дама, по време на разминаването им. Първата дама целенасочено продължава пътят си към господина, с раницата, и той, рязко и изненадващо се отправя към нея. Явно, добре се познават, не е изключено да са семейство и като че ли са доволни от добре свършената работа. Мисля, че този господин е тартора на мисията.
4. От всичко видяно си, задавам следните въпроси:
– Случайно ли е двамата господа, с раниците, да застанат на това място и по този начин?
-Случайно ли е и двамата да са с раници?
– Въобще пътуващи туристи ли са с тези „домашни обувки”?
– Случайно ли е и двете цитирани дами да са с абсолютно еднакви чанти, и преметнати, през рамо, по един и същи начин, на едно и също място, по едно и също време?

ВИЖ ВИДЕОТО С КАМИКАДЗЕТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Наш „експерт“: На видеото с камикадзето от летище Бургас се виждат и помагачите му! – една забавно-конспиративна теза!

  1. SЯ, КАКВИ ДЕТАЙЛИ СЕ ОБЯСНЯВАТ ! ИМА НЕЩО ТАЙНО, КОЕТО ДА НЕ СТАНЕ ЯВНО СЛЕД 12 ГОДИНИ СА ЗАБЕЛЯЗАНИ …. КАКВО ДА КАЖЕМЕ НИЕ С ГАЙДЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ, ДЕТО НЕ МОЖАХМЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИМ ТОЛКОВА ВРЕМЕ КАКВА ИГРА НИ СЕ НАЗИГРАВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА С НОВИ ОБЯСНЕНИЯ – СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ ГРАЖДАНИНИ И НА КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ ЗА МАЛКО НЕ ПРЕВЪРНАТ В СЪУЧАСТНИК НА ШВЕДСКИЯ МОДЕЛ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *