Евгени Минчев си призна: Правил съм се*с за пари!

Евгени очилаПравиш ли се*с за пари? Това беше единият от въпросите, тайно написан от Ваня Червенкова и зададен на Евгени Минчев в изповедалнята на Биг Брадър.

Вече не, или поне по-рядко, отговори уж с чувство за хумор бившият ватман, но от тона му стана ясно, че е практикувал подобна „дейност“. Самият той е загатвал, че на младини е бил доста палав и доста ухажван. Една от легендите, които се носят е, че е бил любимец и любовник на Емил Димитров и от него е получил новото амплоа в живота си, новия имидж и даже апартамента си.

Светският лъв обясни, че такива работи прави все по-рядко, пък и сега този, който ще му плати, сигурно трябва да е поне на 70 години и да няма друг избор.

Евгени не отрече, че е меркантилен, даже гордо го потвърди и съвсем не изключи възможността да се ожени някога по сметка. Това ще е само една сделка и моето и нейното богатство ще се съберат и двамата ще сме с двойно по-големи финансови възможности, изчисли фон дьо Хан, както бе наречен от продуцентите.

Че е меркантилен, е абсолютно ясно. Щом не изпуска нито една възможност да се изложи за пари, коментираха веднага зрителите в сайта на Нова тв. А сек*уалната му ориентация е още по-ясна и нямаше смил даже да го питат.

https://youtu.be/M_FNgVyWF1I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *