Благо Георгиев прави бебе за 3500 долара на ден

БлагоБлаго Георгиев и съпругата му Есмер Омерова са на меден месец, който струва фантастична сума.

Всички знаят вече, че той отведе любимата си в Дубай, където на нея много й харесало предните два пъти, когато бяха там. В екзотичното кралство тя получи и предложение за женитба от него и така мечтания от всяка жена диамантен пръстен.  Сега  Джизъса гледа своята първа истинска съпруга  като същинска принцеса и угажда на всичките й прищевки.

Двамата са се настанили в един от  свръхлуксозните хотели, където само една нощувка опразва джоба на футболиста с 3500 лв.  За толкова пари хотелът  предлага само спане и лека закуска,  както и 20% намаление, ако решат да спортуват или да се глезят  в спа центъра към комплекса, където пък има буквално вълшебни процедури с още по-вълшебни цени.

Само за седмица  Джизъса и Есмер ще се поглезят за около  50 000 лв, тъй като и обядват и вечерят в най-скъпите заведения и наемат луксозни яхти за разходка.

Като специални клиенти  двамата били  посрещнати  изключително топло от персонала на хотела, а младоженската им стая била специално украсена с листенца и букети от рози и два лебеда, които пръскали екзотични аромати. Плюс минибар, в който имало от пиле мляко и даже мъничко шампанско, въпреки че там алкохолът е забранен.

Лглото било изключително голямо и удобно и според техни приятели двамата го използвали да правят бебе, тъй като решили, че трябва да станат родители сега, а после Есмер да продължи танцувалната си кариера.

https://youtu.be/xeuEzhGAEvU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *