Шок! Влюбена в Преслава девойка й стана слугиня, за да е близо до нея

Преслава опашкаПреслава се оказа най-търсената дама, както от мъже, така и от жени.

Оказа се, че по нея не си губят ума само мачовците, но и дами с по-специална ориентация. От доста време млада  лес-дама е влюбена в певицата и след дълго преследване, успяла да се намъкне в къщата й като момиче за всичко и предимно да бърше прах и да поддържа реда в апартамента.

Въпреки че Преси изобщо не си пада по жени и тръпката й са само яки и не толкова яки мачовци, тя нямала нищо против да бъде ухажвана и да се къпе в изпълнените с възторг очи на влюбеното момиче. За интимни ласки не може да става и дума, но за певицата било достатъчно сляпото обожание на слугинята й , а за девойчето да може да се докосва до всяка вещ на своя идол и да оправя още топлото й легло, в което певицата е спала.

Фенката  с инициали И. М., правели всичко възможно да превземе сърцето и тялото на звездата, но засега това не става. Със свито сърце тя следи поредното влюбване на любимата си в поредния неподходящ. И тихо страда.

Момичето работело в  Турция на доста престижно и  добре платено място, но го напуснало, обсебено от голямата си любов. То преследвало Преси, ходело на всичките й участия, успало да се запознае с нея и даже да станат приятелки. От дума на дума се преселило при нея и се заело с къщната работа.

На Преси отдавна й трябваше доверен човек да й помага, да носи дрехите й на химическо чистене, да върти дома и да се грижи за всичко, но никога не би си легнала с жена, коментират приятелки на певицата.

Това момиче просто трябва да се откаже от фиксидеята си да я вкара в леглото и да си намери друга дама, която да обсипе с любов и обожание. Но девойчето просто е обсебено и ще мине доста време, докато осъзнае, че Преслава няма да отвърне на чувствата, категорични са от обкръжението на фолкаджийката.

https://youtu.be/CPY5ab5XxIo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *